Jottei haukata liian isoa palaa kerralla, harjoitellaan muutama asia kerrallaan kuntoon :) Tai ainakin omistajan aivokapasiteetti riittää näin paremmin ;)

Meillä on ollut kuukauden verran toiminnassa vapaamuotoinen treeniporukka. Ollaan tavattu aina maanantaisin, osallistujamäärä on vaihdellut kahdesta neljään. Kukaan ei ohjaa harjoitusta, vaan olemme ottaneet koira kerrallaan mitä kukakin milloinkin haluaa harjoitella. Vikaksi sitten mahdollisia ryhmäliikkeitä. Tämä ryhmä on tosin joulutauolla ja voi olla, ettei me Lurun kanssa yksinäänkään tulla niin kauheasti harjoittelemaan tässä juhlapyhinä, mutta onpahas mietitty valmiiksi.

Luoksepäästävyys

Tämän harjoittelu sille tasolle, ettei Luru tervehdi liian innokkaasti.

Liikkeestä seisominen

Tämä varmaksi (niin ettei sekoita istumiseen) ja toimivaksi myös niin, etten käännä päätäni antaessani käskyn. Pikkuhiljaa myös ripeämmästä kävelyvauhdistä.

Luoksetulo

Ensin eteenistuminen varmaksi ja suoraksi myös niin, että minun käteni ovat sivuilla (ei edessä ohjaamassa oikeaan paikkaan) ja katse suoraan eteen, ei alas. Sitten voidaan harjoitella matkan pidentämistä ja vauhdin säilymistä.