Täällä taas, paluu arkeen:)

Miten se aina tuntuu siltä, että joululoma on liian lyhyt?? Nytkin oli välipäivät vapaana, eli lomaa oli kuitenkin reilu viikko ja silti tuntui siltä, että töihin piti palata aivan liian pian! Lurun osalta juhlapyhien vietto sujui mallikkaasti. Pienelle koiralle oli toki pakko hankkia pari omaakin pakettia:

Olisiko täällä minullekin jotain?

Joulunaika_2006029.jpg

Joulunaika_2006075.jpg

Joulunaika_2006076.jpg

Joulunaika_2006077.jpg

Joulunaika_2006083.jpg

Joulunaika_2006085.jpg

Siis mua ei vois enää vähemmän kiinnostaa...

Joulunaika_2006106.jpg

Joulunaika_2006104.jpg

Niinpä niin, tilanne taitaa olla tuttu kaikille pienten lasten vanhemmille :)

Pakettien avaamiseen vaan tuhrautui aikaa melkoisesti! Muuten Luru sai nauttia poikkeuksellisen runsaasta huomiosta, sukulaisia kun kierrettiin, niin leikittäjiä löytyi useampia. Neiti tutustui myös pikkulapsiin ja hauskuus näytti olevan molemminpuolista:) Eikä mennyt mahakaan kuralle, vaikka koirankin ruokavalio sisälsi muutamia jouluherkkuja:)

Joulun sää oli kyllä todella omituinen:

Joulunaika_2006112.jpg

Joulunaika_2006113.jpg



Uutta vuotta vietimme varmuudeksi kotona, kun emme olleet aivan varmoja siitä kuinka Luru suhtautuu paukkuihin. Viihdyttäjiä riitti tällöinkin viiden vieraan muodossa:) Turhaan jännäsimme, Luru kun ei reagoinut paukkuihin mitenkään niin otimme sen jopa mukaamme omien rakettien ammuntaan puoli yhden aikaan yöllä. Toki liioitellut turvaetäisyyden päähän!! Ensi vuonna koitan kyllä vaikuttaa miehen paukkuinnostukseen niin, ettei niitä olisi meillä itsellä lainkaan. Ihan solidaarisuudesta paukkuarkoja koiria ja niiden omistajia kohtaan! Sitäpaitsi se olisi jälleen yksi ympäristöystävällinen teko.

Loppuun vielä tuuletuksia: Lurun rappukammo on voitettu!!!! Jihaa!! Kammon poisti se, että altistin Lurua kerta toisensa jälkeen vastenmieleiselle tilanteelle. Toisin sanoen naapureilla oli varmaan hauskaa, jos sattuivat katsomaan ovisilmästä... Jäimme nimittäin välillä oikein oleilemaan siihen rapun tasantelle, syöttelin Lurulle superherkkuja ja teetin kaikenlaisia helppoja temppuja. Välillä myös kävelimme portaat alas asti, niin että pistin Lurun kävelemään vasemmalla puolellani, jolloin sen oli pakko joka tasanteella tehdä kaareva käännös siinä kammoamassaan kohdassa. Nämä auttoivat, eli pelot poistetaan kohtaamalla ne:)