Vaihdettiin viikottaista treenipaikkaa, eli tällä kertaa oltiin Viikissä, katsotaan sit miten jatkossa. Viikin parkkis on ihan ok treenaamiseen, mutta harjoittelun jälkeistä koirien leikkiä täytyy vahtia kyllä supertarkasti, ettei vaan tule autoja!

Olin itse tällä kertaa jotenkin pihalla... Tultiin suoraan kaverin luota, enkä ollut lainkaan miettinyt mitä Lurusen kanssa harjoittelisin. Otettiin sitten taasen iloisia luoksetuloja (kun niitä en yksikseen pysty niin hyvin harjoittelemaan), eteenistumisia ja seuraamisia. Positiivista on, että seuraamiset rupeaa vähitellen sujumaan!! Päästään jo useampi metri suoraan ilman, että Luru poikittaa. Olen myös testannut jatkaako seuraamista pysähdyksen jälkeen, jos en sano käskyä uudelleen. Jatkaahan tuo :) Täytyy nyt vaan pitää huoli siitä, etten rupea ahnehtimaan, palkkaan edelleen mahdollisimman paljon seuraamista siitä reiden vierestä, jotta oikea paikka vahvistuisi tarpeeksi. Täytyy myös ruveta hakemaan sopivaa kävelyvauhtia seuraamiseen... Otettiin lopuksi myös ryhmässä ohitusharjoituksia rivissä ja koira/ihmisryhmässä.

Sitten vielä noista luoksetuloista, kun olen arastellut yhdistää sitä eteenistumista luoksetuloon pitemmiltä matkoilta. Koitin eilen muutaman luoksetulon iltalenkillä tallilta tulon jälkeen. Luru oli kovin touhukas siitä, että olin tullut kotiin. Yllätyksekseni teki täydellisiä luoksetuloja suoraan ja tiiviisti eteen istumaan pitkältäkin matkalta. Siispä tulkitsen, että tämä on osittain myös motivaatiokysymys, periaatteessa tuo näyttää tietävän mitä se käsky tarkoittaa ;)

Täytyypi siis tehdä päivitys tavoitteiden suhteen tässä lähiaikoina. Ja ruveta jossain vaiheessa katselemaan möllikisoja keväälle ;) Ehkei kuitenkaan ihan vielä...