No niin, tässä välissä on Etelä-Suomeen ehtinyt tulla kevät ;) Kovasti ollaan harjoiteltu ja harjoiteltu alokasluokkaa varten ja edistystä onkin tapahtunut aika mukavasti!! Vihdoin ;)

Pävittelin tavoite-sivua kisojen ja liikkeiden osalta. Tosin täytyy kyllä todeta, että valokuvahan valehtelee aika tehokkaasti... ei meidän seuraaminen kyllä ole niin hienoa, mitä kuvien perusteella voisi luulla! Etenkin Lurun innostuessa seilaamista tapahtuu kyllä ja helposti pysähdyksissä perusasennoista tulee vähän vinoja... Mutta kaiken kaikkiaan olen kovin tyytyväinen siihen, että intoa on meillä molemmilla ja yhdessä tekeminen on kivaa :) Kuten kuvasta näkyy :)

treenit_16-15.jpg

Noutoa harjoitellaan edelleen lyijykynällä. Pitoharjoitukset jatkuvat, edistystä sen verran, että Luru ottaa kynän oma-aloitteisesti suuhun ja ainakin kuvittelen, että alkaa tajuamaan, että sitä pitää pitää pureksimatta ;) Olen yhdistänyt liikkeeseen hae-käskyn, mutta vaatii vielä paljon paljon toistoa. Käskyn iskostuessa Lurun mieleen askartelen kynään laipat ja koitetaan heittoa. Vasta kynällä sujuessa siirryn järeämpiin kapuloihin, ehkä ensiksi tunnarikapulaan ja sitten ohjatun noudon kevyeeseen kapulaan. Kiirettä ei siis pidetä!

Palkkauksessa olen siirtynyt enemmän ja enemmän leluihin ja taisteluleikkeihin. Nameilla haetaan täsmällisyyttä esim. seuraamisen oikeassa kohdassa, mutta leluilla pitkäjänteisyyttä. Usein teen esim. niin, että leikitään hetki, sitten lelu jätetään kentän sivulle, harjoitellaan vaikka seuraamista ja palkkana on vapautus lelulle. Tämän hetken ihan ykköslelu on vanha kunnon tennispallo!

treenit_16-10.jpg

treenit_16-14.jpg

treenit_16-11.jpg