Hepsansaa, tapahtunut on kaikenlaista, ken perässä pysyy! Ajattelen itse blogia osittain myös päiväkirjana, josta on myöhemmin helppo lueskella menneitä tapahtumia. Siksipä päivitän tänne nyt näitä muutamia kertomatta jääneitä isompia asioita viime viikoilta. Ja edelleen pitäisi jostain selvittää, saako blogista otettua varmuuskopion???

Luru-neiti kävi vihdoin viimein kuvauksissa elokuun lopulla ja tulokset tulivat joskus syyskuun puolivälissä. Todettiin rakenteellisesti erinomaisen terveeksi, lonkat A-A ja kyynärät 0-0 :) :) Kivi putosi siinä mielessä sydämeltä, ettei tarvitse ainakaan noiden puolesta harrastuksia rajoittaa.

Terveyttä voi tietenkin tutkia vaikka kuinka, kuka sitten määrittelee mikä kaikki on tarpeellista. Olen itse sen verran hassu, että tykkäisin todellakin (Lurun siskon Vanun omistajan sanoja lainaten) laittaa koirani jonkin sortin läpivalaisuun, jossa voitaisiin tarkistaa kaikki mahdolliset terveysasiat. En kuitenkaan kuvauttanut lonkkien ja kyynärien yhteydessä Lurun selkää/häntää/polvia vaikka niihin olisi ollut mahdollisuus. Häntämutkaa ei ole eikä minkäänlaisia selkäoireita. Ja mikä ihme on polvien kuvauksen tarkoitus??? Tässä asiassa olen autuaan tietämätön, osaako joku valaista asiaa??

Ajattelin kuitenkin Zian rokotusten yhteydessä otattaa Lurusta kilpirauhastestit, eli verinäytteet josta selviää sairastaako se, tai onko sillä taipumusta sairastua kilpirauhasen vajaatoimintaan. Tätä sairautta kun on perroilla jonkin verran ilmennyt. Samalla selvitän sopivaa silmätarkastusajankohtaa.

Pieni Zia on näistä testeistä vielä autuaan tietämätön, tutkitaan sitten ajallaan. Sopii toivoa, että seuraa näissä "isosiskonsa" jalanjälkiä :)