Täällä on lunta! Kuuluu ehdottomasti "maalla" asumisen plussapuoliin, että vähäinenkin lumi jää todennäköisemmin maahan kuin kaupungissa. Siispä kamera esiin, aikaansaannoksia alla :)

Viime viikonloppu vietettiin neitien kanssa Helsingissä tutustuen kaupunkielämään. Lurulle se on toki tuttua, mutta pienen Zian pää kyllä tuntui pyörivän, kun vastaan tuli lenkillä vaikka mitä sauvakävelijöistä ja pyöräilijöistä lähtien. Täällä meidän kotinurkilla on nimittäin todella kuollutta, hyvä jos jokunen ulkoilija sattuu vastaan. Lauantaina sai Lurukin uusia kokemuksia kun matkattiin metrolla keskelle vilkkainta Rautatientoria ja junalla Saloon. Tosi hyvin noiden kanssa kuitenkin meni, Ziankin malttoi namien voimalla keskittyä minuun vaikka ympärillä olisi kyllä löytynyt katseltavaa vaikka kuinka! Sinänsä en olekaan kauhean huolestunut Zian sosiaalistamisesta, neiti on sen verran rohkean oloinen, että uskon vähemmälläkin totuttelulla pärjäävän.

Viime viikonloppu päätti meidän perheen hurjan reissulokakuun, onneksi vihdoin! Tätäkin kautta KIITOS Kaisalle, Kaisille ja Tuulille kun majoititte yhtä tai useampaa meistä Helsinki-reissujen ajan. Ilman teitä ei oltaisi kyllä pärjätty!

Lauantaina siis liukastelin kesärenkaillani asemalta kotiin ja tänään taas eläinlääkäriin Zian vahvisterokotuksiin. Lurulle pistettiin rabies samalla kuin vahvisteet, mutta Zia sai nyt pelkän vahvisteen eli vielä kerran (ainakin) matkataan tämän vuoden puolella lääkäriin. Toivottavasti ei useammin, tällä kertaa Zia sai rokotteen lisäksi vielä uusintakuurin korvatippoja hiivan takia. Toivon että korvat pysyisivät tämän jälkeen puhtaina. Näyttää olevan korvat pentuZian heikko kohta kun Lurulla se oli virtsatulehdukset... Kummallakaan ei siis ole vielä vakuutusta, tarjous on tilattu Pohjolasta. Katsotaan miltä se vaikuttaisi, puhelinkeskustelun perusteella ainakin kalliilta ;)

LuruZia_051107061.jpg

LuruZia_051107054.jpg

LuruZia_051107040.jpg

LuruZia_051107041.jpg

LuruZia_051107006.jpg