Hep hep!

Ihan kauhiata huomata kuinka kauan aikaa on kulunut viime päivityksestä??? En itse edes tajunnut ajankulua kunnes muutamalta taholta tuli oikein huomautuksia blogin päivittämättömyydestä ;) Ihanaa, kun meillä on lukijoita, jopa varsin yllättäviäkin sellaisia (juu, tää oli isukille ;). Täytyypi muuten kertoilla hauska tarina blogin hyödyllisyydestä. Luru-neiti nimittäin sai vuoden 2007 loppupuolella lahjaksi oikein elävästi itseään esittävän huopakoiran! Mallia huopakoiraan oli käyty katsomassa blogin kuvista ja kyllähän ne värit ja kuviot hienosti täsmäsivätkin. Täytyypä napata huopaLurusta kuva ja laittaa tänne ihailtavaksi. Ja kyseinen koiruus tuli aivan yllätyslahjana, kiitokset vain siitä vielä kovasti!!! Taitavat nimittäin kiitokset mennä perille myös tätä kautta ;)

No joo, päivittämättömyyteen täytyy nyt esittää pieni selitys. Ei meille ei ole tapahtunut mitään kauheata enkä siksi ole jättänyt kirjoittamatta. Muutos helsinkiläisestä salolaiseksi oli vain raskaampi kuin olisin ikinä osannut arvata. Osasyynä rasitukseen tietenkin se, että kuljen edelleen kolmena päivänä viikossa Helsinkiin töihin. Eikä etätyö ole minusta paras mahdollinen ratkaisu, se vaatii kuulkaa melkoisesti tahdonvoimaa, että saa hommia tehtyä kotona! Ja ei kai sitä kaupungin valoihin tottunut ihan heti solahda "maalaiseen" pimeään ympäristöön. Tätä ei ole tietenkään edesauttanut uskomattoman lumeton alkutalvi.

Onneksi on kuitenkin nuo koirat! Vaikka mies jaksaa aina välillä rutista siitä, kuinka olisi helpompaa ilman niitä ;) Ja olisihan toki! Silloin minäkin tekisin sikapitkiä työpäiviä enkä varmasti paljon nokkaani ulos työntäisi työmatkojen lisäksi. Eli fyysinen ja henkinen hyvinvointi olisi varmasti eri tasoa kuin nyt! Olen myös äärimmäisen tyytyväinen että Zia tuli meille juuri tänä syksynä, vaikka sitten tulikin kaikkien muiden muutosten päälle. Uskon, että pieni neiti Näpsämme on tuonut enemmän kuin painonsa arvosta mukavia asioita talouteemme, niin meidän ihmisten kuin Lurunkin kannalta :)

Nettikatkoksen loppumisen ja uuden vuoden kunniaksi esitän loppuun joitain "haasteita" itselleni, en kuitenkaan lupauksia, ettei käy liian ahdistavaksi niistä suorituminen :)

1. Päivitän blogia ahkerammin. Suoraan siihen liittyen treenaan koirien kanssa ahkerammin, molempien kanssa useita lyhyitä pätkiä viikossa. Molemmissa, blogissa ja treeneissä, päteköön lyhyesti mutta useammin periaate.

2. Haluan kirjoittaa myös mieltä painavista asioista, en pelkästään "vitsi kun meillä menee hyvin-kirjoituksia" ;)

3. Päätän vihdoin ja viimein uuden auton hankinnasta, jotta vanha Saabi pääsee eläkkeelle ja minä pääsen lähtemään talviaamuina liikkeelle lämpimällä autolla, eikä ikkunoita tarvitse raapia varttia (eli sisätilalämmitin on ehdoton!).

4. Koitan myös ammatillisesti miettiä mitä oikeasti haluan tulevaisuudessa? Mieluummin kiinnostavampi aihepiiri ja pätkätyöt vai vakaa, varma työpaikka ja vähän vähemmän kiinnostavat tehtävät?

5. Selvitän paikallisen koirakerhon tarjonnan koulutusten suhteen :)

Lisäksi olisi vaikka mitä, mutta nuo ovat kyllä eniten päätä vaivanneet asiat.

Siispä oikein hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille, tehdään siitä parempi kuin viime vuodesta!