Tai onhan se toki jatkunut tässä välissäkin. Alan päätymään siihen lopputulemaan, etteivät hevos- ja koiraihmiset pysty koskaan kovin kitkattomasti toimimaan isona joukkona. Jotenkin helpottaa, kun hyväksyy sen seikan. Ja kuten joku jossain virtuaalimaailmassa totesikin, kyse ei ole valtakunnan politiikasta ;) Mutta minkäs teet, kun mukavaa olisi harrastaa mukavassa samanhenkisessä porukassa. Siksi olen henkilökohtaisesti surrut näitä erimielisyyksiä niin kovasti, kun ne tuntuvat tehokkaasti tyrehdyttävän haluja ja mahdollisuuksia järjestää yhteistä toimintaa.
 
No joo, asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Ehkäpä on niin, lainatakseni erään ystäväni ystävän loistavaa mielipidettä, koko vesikoirapiirit pitäisi räjäyttää ja katsoa sen jälkeen puhtaalta pöydältä ;) Hänen kommenttinsa tosin liittyi maamme julkiseen sektoriin, sen laitoksiin ja työntekijöihin, mutta minusta se on jotenkin niin osuva moneenkin tilanteeseen ;)

Lupaan siirtyä tämän vuoden "uuden vuoden lupausten" suhteen kvartaalitalouteen... eli seurataan nyt sitten huvikseen kolmen kuukauden välein miten listaamani asiat ovat edistyneet. Siitä lisää jahka kuu vaihtuu!

Viimeiseksi totean, että katsoin paremmaksi vaihtaa blogin otsikkokuvan vähemmän talviseen. Kun sitä lunta ei tunnu tulevan, miksi kiusata itseään talvisella kuvalla? Siirrytään suoraan kevätkeleihin.