Huoh, kylläpä oli nihkeätä lähteä metrolla Vuosaaresta kohti Ruoholahtea aamulla, kun kaikki muut jäivät nukkumaan ;) Oltiin siis Zia-neidin kanssa liikkeellä kahdestaan tavoitteena Suomen historian tämän hetken suurin pentunäyttely (yli 1000 pentua!). Neiti stressasi kovin metron ovien avautumista ja sulkeutumista :( Täytyy pistää korvan taakse ja harjoitella metroajelua jossain vaiheessa ihan ajan kanssa.

Kaapelitehtaalla oli kuitenkin kiva riehua muiden pentujen kanssa ja stressi hävisi kuin itsestään. Sen verta jännä oli aamu kuitenkin ollut, että kehässä Zialta oli kyllä vähän puhti pois, omaa vuoroaan osotellessa voi hyvin kelliä selällään jne... Ehkä pentunäyttelyssä nyt kuitenkin voi ottaa vielä rennosti, käyttäydytään hienosti sitten aikuisempana ;)

Tuomari Marja Kurittu tykkäsi Ziasta kovasti :) Pähkäili kyllä pitkään kumpi on 10 nartusta se paras, Zia vai Kaisin Dia :) Päätyi laittamaan Zian ekaksi todeten, että olisi kyllä voinut olla jaettu ensimmäinen sija! Niin tykästynyt hää oli pikkuneitiin, että tytsi kruunatiin vielä ROPiksi :) :) Ihan kiva alku missiuralle ;)

Arvostelu oli kovin mieluisa:

Sopusuhtainen, hyvät mittasuhteet omaava narttu. Kaunis pää, hyvä etuosa, kunto ja kulmaukset. Erinomainen karvanlaatu. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Miellyttävä luonne.

Nyt sitten ajetaan karva pois pakkasten hieman lauhduttua ja pyöritään kehissä seuraavan kerran vasta kesällä. Alla vielä poseerauskuva, joka tosin on otettu jo tammikuun lopulla.