No niin, heh :) Meinasin jo kuukausi sitten ottaa varaslähdön kvartaalikatsaukseen, kunnes tajusin, että kvartaali on tosiaan 1/4 eli kolme kuukautta ;) ;) Elikä alla selvitys ensimmäisen kvartaalin saavutuksista, selvyydeksi ja muistin virkistykseksi mukana myös annetut "lupaukset":

1. Ahkerampi blogin päivitys ja koirien treenaus.

-> Blogia on päivitetty ainakin ahkerammin kuin syksyllä ja koirien treenauskin on edennyt ihan ok, tosin painottuen Luruun, koska olen putkiaivo ja kyvytön kahden koiran samanaikaiseen, tavoitteelliseen treenaukseen...

2. Haluan kirjoittaa myös mieltä painavista asioista, en pelkästään "vitsi kun meillä menee hyvin-kirjoituksia" ;)

Joo'o, kaipa näitäkin on kirjoitettu?? Ainakin koirien luonteista ja Vesikoirat ry:stä ;)

3. Autonhankinta.

-> Uusi auto hankittu!!! Ja Saabi pääsi hyvään eläkekotiin merkkiharrastajan luokse :) Uusi kumppani on VW Polo vm. 2003, johon kaksi vesikoiraa mahtuu juuri ja juuri mukavasti takapaksiin. Siirrytään askel kerrallaan kohti koiranomistajan unelmaa, eli farmarimallista menopeliä ;)

4. Koitan myös ammatillisesti miettiä mitä oikeasti haluan tulevaisuudessa? Mieluummin kiinnostavampi aihepiiri ja pätkätyöt vai vakaa, varma työpaikka ja vähän vähemmän kiinnostavat tehtävät?

-> Mietinnässä koko ajan. Juuri peruin kurssipaikkani Koirahierojakurssille :( Koska totesin sen olevan tällä hetkellä ajallisesti ja taloudellisesti vähän haastava nakki. Mutta katsotaan katsotaan...

5. Selvitän paikallisen koirakerhon tarjonnan koulutusten suhteen :)

-> Selvitetty ja treeneissä käytykin muutama kerta ja sitäkin enemmän hyödynnetty hallin vapaavuoroja. Nyt odottelen ulkokenttäkauden alkamista, halli tuntuu vähän pieneltä ryhmätreeneille!

Siinäpä tuloksia, kyllä kolmessa kuukaudessankin ehtii tapahtua yhtä sun toista! Uudet tavoitteet/lupaukset mietinnän alla.