Joo, ollaan me treenailtukin, tosin pikkupikku paloissa kerrallaan ja hitaasti mutta toivon mukaan varmasti kohti AVO-luokkaa :) Toivoa sopii, koska kahteen kokeeseen on jo ilmoittauduttu, hui! Toinen toukokuun alussa ja toinen lopussa. Jotta itsekin saisin jotain käsitystä siitä, missä mennään tällä hetkellä, listaan lyhyesti alle AVO-luokan liikkeet ja meidän tilanteen kunkin liikkeen suhteen. Päivitän tavoitteita sivulle samat sitten kun jaksan ja ehdin ;)

Paikalla makaaminen:
No joo, laiska minä, tätä on treenattu tosi tosi vähän niin, että olisin itse piilossa. Koitan yrittää muistaa tyhjentää kauppakassin aina niin, että laitan Lurun ensiksi olohuoneeseen paikalle ja rupean vasta sitten latomaan ostoksia kaappiin. Paikallaolo sinänsä on kyllä Lurulla aika varma, en ole kauhean huolissani siitä. Heti kun kevätsäät alkavat kunnolla lupaan harjoitella tätä ahkerasti ulkona! Maahanmeno ja istumaan nouseminen eivät ainakaan tällä hetkellä töki pahasti...

Seuraaminen:
Tätä nyt voisi hinkata loputtomiin... ja hinkataankin ;) Ihan perusok, ainakin virettä on useimmiten ihan kivasti. Sitten säännöllisin väliajoin ilmenee jotain korjattavaa, kuten alla olevassa videossa, Luru ei yhtäkkiä osaakaan istua pysähdyttäessä sivulle jne. Töitä riittää, mutta tämä ei voi mennä ainakaan täysin penkin alle ;)

Seuraaminen

Tässä aika paljon paremmalla tekniikalla, mutta kuka kertoisi minulle kuinka Youtubessa saa äänet pois, jolloin jäisi tyhmät kommentit kuulumatta??? ;)

Seuraaminen2
 
Luoksetulosta seis:
Tänään Luru teki ensimmäisen kerran koko liikkeen melko mallikelpoisesti :) Tosin syvässä lumihangessa mutta kuitenkin! Pääpaino palkkauksessa on taaksepäin, joko heittämällä yhtäaikaa käskyn kanssa ja siitä sitten kasvattaen käskyn ja heiton väliaikaa tai sitten niin, että palkka jää valmiiksi taakse ja Luru vapautetaan onnistuneen suorituksen jälkeen. Olen ihan toiveikas tämän suhteen, vaatii vaan paljon, paljon harjoittelua!

Liikkeestä seis:
Ihan ok, pientä hiomista niin hyvä tulee :)

Liikkeestä seis

Liikkeestä maahan:
Tämän on Luru unohtanut totaalisesti, hoh hoijaa... Siis sen maahanmenon. Sitä harjoitellaan siis ahkerasti, takanakäymisen en usko olevan ongelma kunhan neiti taas muistaisi sen maahanmenon ;)

Kaukokäskyt:
Tämä on edistynyt oikein mukavasti ja melko nopsaan tahtiin tässä viime aikoina. Varmuutta liikkeessä ei vielä ole, mutta Lurulla on selvä taju siitä mitä tässä haetaan. Yhdeksi ongelmaksi on muodostunut vino maahanmeno liikkettä aloitettaessa, kuten videostakin näkyy... Sitä hiotaan erikseen.

Kaukokäskyt

Tässä lyhyemmällä matkalla, mutta ehket paremmalla tekniikalla ja innolla?

Kaukokäskyt2

Noutaminen:
On aika kivalla mallilla :) Ote on edelleen välillä turhan löysä luovuttaessa, mutta muutoin liike sujuu melko kivasti, varsinkin siihen nähden kuinka paljon sitä etukäteen tuskailin ;) Miten vaan oppisin viskaamaan sen kapulan tarpeeksi kauaksi???

Noutaminen -> Huomatkaa kuinka sujuvasti korjaan Lurun vinoa luoksetuloa, jotta kaikki näyttäisi videolla paremmalta ;) XD

Estehyppy:
Ei olla taas vähään aikaan harjoiteltu, kun ei olla jaksettu ajella hallille ;) Mutta ihan kivaan tilanteeseen jäi, meidän ainoa ongelma tässä on saada Luru hyppäämään tarpeeksi suoraan esteen taakse, jotta takaisinhyppy onnistuu. Istuminen ja takaisinhyppy eivät siis tuota kauheasti ongelmia. Joten kaikille, jotka tämän luette ja treenaatte ALO-luokkaan, kannattaa opettaa se koira hyppäämään alusta asti suoraan esteen taakse ;)

Siinäpä teille huvitusta kerrakseen videoiden muodossa ;) Odottelemme innolla ulkokauden alkua ja kokeita. TK2sen jälkeen koitan keskittyä Zia-neitiin :)