Aika rientää! Suorastaan vyöryy... Kuten jotkut ovat saattaneet jo huomata, lisäsin tuonne laatikoihin "meitä näkee täällä" laatikon, jossa kirjattuna kaikki kalenterin koiramenot. Siitä voipi päätellä, että kiirettä pukkaa TOKOn suhteen, kun eka koe olisi tarjolla jo 4.5... APUA!

Tai ei nyt liioitella, siihen mennään niillä taidoilla mitä tällä hetkellä on, eikä sille mitään mahda, jos menee kökösti niin otetaan harjoituksen kannalta, Ja kuten jollekin jo joskus totesin, huippupisteet sinänsä eivät ole olennaista, kunhan saatais se TK2 niin ei oltais nähty ihan "turhaa" vaivaa ;) Joo, joo, harrastan vailla kunnianhimoja ;)

Viime viikonloppuna meinasi itku tulla, kun tuntui ettei Luru osannut yht'äkkiä mitään... Mutta ma ja ti pikaiset iltatreenit osoittvat, ettei peli nyt ihan menetetty ole. Alla taas lyhyt kooste liikkeiden tilasta:

Paikalla makuu
-> Uskon, että onnistuu ok. Tosi vaikea kuvitella että Luru nousisi tai lähtisi paikaltaan kun ei ole sitä ikinä tehnyt... Vaikka kerta se on tietty ensimmäinenkin... *koputtaa puuta*. Tätä on kumminkin harjoiteltu, maksimissaan 4min niin että olen piilossa. Ei tunnu paineistuvan yhtään ja ilokseni hidas maahanmeno on muuttunut iloiseksi (vaikka meneekin vinoon). Jatketaan vaihtelevilla ajoilla 2min-5min.

Seuraaminen
-> Olen päättänyt, etten hinkkaa tätä tässä vaiheessa juuri yhtään. Lurulla tuntuu olevan nyt kova into seuraamiseen, enkä halua pilata sitä takertumalla yksityiskohtiin. Olkoot sitten käännökset väljiä ;) Palataan asiaan ekan kokeen jälkeen.

Maahanmeno seuraamisesta
-> On taas muistunut mieleen, tekee ihan näitisti eikä takanakäyminen ole ongelma. Täytyy kumminkin varmistella vielä!

Luoksetulo pysäytyksellä
-> Edistynyt, tuntuu sisäistäneen. Liikaa pysäytän kuitenkin siihen puoliväliin, pitäisi vaihdella paikkaa, ettei ala ennakoimaan... Useimmiten palkka taakse, muutama kerta otettu koko liike ja läpijuoksuluoksetuloa sitten erikseen. Koitan saada vauhtia luoksetuloon, alun tulee hienosti, mutta pysähdyksen jälkeen saisi olla enemmän vauhtia, tiputtaa usein raville pari askelta ennen eteenistumista.

Seisominen seuraamisesta
-> En usko, että on ongelmia.

Noutaminen
-> Apua... voi mennä miten vaan... Harjoittelua painotetaan nyt siihen, että jätän Lurun kapulan taakse, menen kauemmas ja kutsun "nouda" käskyllä luokse. Otan koko liikkeen testinä vasta vähän ennen koetta. Tuntuu, että tuli tehtyä liikaa valmista liikettä, into pääsi lopahtamaan :(

Kaukot
-> Luulin että osasi kuin vettä vaan, mutta viikonloppuna ei osannutkaan... Tässä kanssa enemmän harjoittelua eri etäisyyksiltä ja palkkausta jo yhdestä noususta JA SIITÄ, ETTÄ PYSYY ISTUMASSA ENNEN *MAA* KÄSKYÄ! Maahanmeno tosi vahva ja rupesi ennakoimaan.

Estehyppy
-> Ma ja eilen otin ekaa kertaa pitkään aikaan. Laitoin ruokakupin esteen taakse takavasemmalle, Luru kun tuppaa hypyn jälkeen "kaatumaan" sinne oikealle vinoon esteen taakse. On auttanut heti! Takaisinhypyssä ei tunnu olevan ongelmia, eikä istumisessa. Päinvastoin, Luru on tuntuu olevan esteestä tosi innoissaan. Joten jatketaan makupalaa ja kuppia kokeeseen asti, eiköhän se sitten tottumuksesta käänny sinne vasemmalle ;)

Kyllä tämä tästä... Nyt kun saisi vielä porukassa treenattua!