Heippa kaikki kaverit ja satunnaiset lukijat!

Tässä on tullut pidettyä blogitaukoa aivan luvattoman pitkään... Syitä on monia, joista ei vähäisimpänä kesälomailu ;) Mutta sen piikkiin ei toki voi kaikkea laittaa, joten sanottakoon, että minulle tekee välillä ihan hyvää pitää lievää nettitaukoa ja antaa todelliselle elämälle suurempi sija :) Päivityksiä on kuitenkin luvassa ihan kuvien kera, vaikka niitä ei kyllä kesällä otettu kovinkaan paljoa. Tiivistettynä tuloksia, joita meidän neidit ovat keränneet tauon aikana:

Lurulla kaksi ykköstä AVO-luokasta sekä yksi kokeen keskeytys heti paikallamakuun (Lurun tapauksessa paikallaistumisen) jälkeen johtuen koiran totaalisesta paineistumisesta - kerran näinkin päin! Ensi lauantaina katsotaan, josko se viimoinen ykkönen irtoaisi.

Zia on pääasiassa sulostuttanut elämäämme ihan arkisella tasolla, mutta yksi EH näyttelystä on sentään käyty hakemassa :) Tämä Mikkelistä 23.8. Sen jälkeen karvat lähtivätkin pikavauhtia!

Ajatuksena on kovasti aktivoitua treenirintamalla mutta katsotaan nyt miten ajatuksen käy, kun emännän pitäisi tuottaa yksi loppuraportti vuoden vaihteeseen mennessä... Tavoite olisi kuitenkin saada pari putelia verta käytettyä pois pakkasesta. Myös fasaanin käyttäminen antaisi kaivattua lisätilaa koiranruuille, joten koitan ehdotella kimppataipparitreenejä tässä lähiaikoina ;)