Otsikko viittaa teemaristeilyyn, jonka armas mieheni varasi ja jolla olimme viikko sitten ahtamassa itseämme täyteen sekä kiinteitä että nestemäisiä herkkuja. Luonnollisesti pyörimme molemmat laivasta ulos ja vannoimme, että nyt alkaa jouluun kestävä terveiden elämäntapojen kuuri...

Tällaisissa reissuissa on tietenkin se juju, että saa hetkeksi lomaa myös arkisesta koiran ulkoiluttamisesta. Toisin sanoen riiviöt täytyy työntää jonnekin hoitoon. Asiaa mutkistaa hieman se, että tuttavapiirimme koiraperheissä on usein jo omasta takaa pari hännänheiluttajaa. Varsinkin kaupunkioloissa on siis varsin ymmärrettävää, että hoitoon hyväksytään mielellään vain yksi ylimääräinen, neljä alkaa olla jo aikamoinen hihnasotku ;)

Tällä kertaa sattui sikäli sopivasti, että Zian Suomen kasvattaja Kaisi halusi neidin mukaansa Ruotsin reissulle moikkaamaan pentuajan kotia ja Ruotsin kasvattajaa. Kiikutin Zian jo keskiviikko aamuna Kaisin kyytiin ja sovimme, että neiti saa jäädä hänen luokseen maanantaihin saakka. Tästä hoitoreissusta suuri kiitos kuuluu myös Jaanalle, joka pyöritti monen koiran taloutta perjantaista lauantaihin ;)

Luru puolestaan sai hyvä hoivapaikan Päivin, Pandan ja Nerin luota. Kannattaa käydä kurkkaamassa Päivin blogista kuvasarja Lurun ja Nerin painista. Heh, jotenkin osasin odottaa, että näillä kahdella sekopäällä saattaisi synkata mukavasti!

On se ihanaa, kun on ihania tuttuja, jotka pelastavat tällaisissa tilanteissa! KIITOS suuri siis kaikille teille, jotka huollatte meidän perheen riiviöitä enemmän ja vähemmän säännöllisesti :) Ja kirjataan nyt tännekin, että meille saa ilomielin myös kiikuttaa hoidokkeja. Täällä "maalla" pärjätään periaatteessa neljänkin kanssa, joten rohkeasti vaan kysymään, jos on hoitotarvetta :)