Blaah, näyttelyt on tylsiä kun niistä ei tipu mainetta ja kunniaa ;) Olemme tässäkin asiassa suorituskeskeisiä, olisi kiva saada tuloksia, jos kerta kehään asti vaivautuu! Näyttelyt vaan eivät suju kuten tokokokeet, treeni ei välttämättä paranna suoritusta ;)

Lurun osalta näyttelyissä käydään pelkkästään huvin ja harrastuksen vuoksi, se kun ei koskaan tulekaan olemaan mikään muotovalio. Zia taas on mielestäni niin kovin nätti, että sen soisi saavan sitä ERIäkin silloin tällöin...

Tänään tyydyttiin kuitenkin arvioon EH ja tuomarin lohdutteluun "Se on tosi nätti, mutta saa vielä kasvaa ja aikuistua". Luvalla saan siis edelleen kutsua Ziaa meidän pennuksi, vaikka ikää on jo 1,5v.

Tuomarina Paavo Mattila (tykkäsin!) ja arviot alla:

Luru - AVO H

Hyvät mittasuhteet omaava narttu. Aavistuksen takakorkea. Kaunis pää. Niukasti kulmautunut edestä. Hyvä runko. Hieman epävarma takaosa. Hyvä karvanlaatu. Voimattomat takaliikkeet. Miellyttävä luonne.

Zia - NUO EH

Mittasuhteiltaan hyvä narttu. Voisi olla aavistuksen vahvempi. Hyvänmallinen pää. Hyvä runko, eturintaa voisi olla enemmän. Hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä karvapeite. Hyvät sivuliikkeet. Liikkuu myös takaa ja edestä hyvin. Miellyttävä luonne.

Onneksi päivän "pelasti" tuttujen kanssa turinointi. Kiitos erityisesti Miialle polveilevasta ja monitahoisesta jutustelusta :)