Ensinnäkin, kiitos kaikille Lurun mahavaivoja myötäeläneille :) Sellainen päivitys tilanteeseen, että viime viikolla ollessamme Jaskan kanssa molemmat lomalla Lurun maha äityi yht'äkkiä kolmen tasaisen viikon jälkeen taas pahaksi :( Tällä kertaa kuvioissa oli kakkavaivojen lisäksi oksentamista :( En oikein tiedä mikä olisi hyvä etenemissuunnitelma, mutta päätin kuitenkin ensimmäiseksi lähettää kakkanäytteet Eviraan. Lurun ruoka on myös muutettu kotiruuaksi, Päiviltä sain onneksi loistavia neuvoja, kiitos! Alman emäntä, jos luet tämän, laita ihmeessä neuvoja tulemaan! Jos kakkanäytteistä ei löydy mitään eikä kotiruoka auta on ohjelmassa tähystys. Olen kuitenkin ihan positiivisin tunnelmin etenemässä, Luru kun on muutoin aivan oma itsensä eikä edelleenkään kipuile tai kuumeile mitenkään.

Positiivisempana jatkan kuvakertomuksella erittäin tarpeeseen tulleesta viikon lomasta ;)

Loma aloitettiin vesikoiralenkillä Kaarinassa. Erityisesti itseäni huvitti se, kuinka hyvin Luru tuli toimeen Ruohosten uroskolmikon kanssa. Ei auta kuin todeta, että neiti todella on maskuliininen... XD

Katariina_1.jpg

Katariina_3.jpg

Katariina_5.jpg

Ja hiukka "more professional" kuvia linkkien takana, niistä kiitos Sailalle ja Mikalle!

Luru ja Zia siistimistauolla

Zia pusuttaa

Meille kanssa makkaraa!

Lomailua jatkettiin sukuloinnin merkeissä. Keskiviikkona päästiin taas metsään, kohteena Marttilan hirviporukan ylläpitämä ulkoilureitistö.

Marttila_1.jpg

Marttila_5.jpg

Samaisena keskiviikkona käytiin kuuntelemassa Kaisan Mejä-kurssin aloitusluento (siitä oma postaus myöhemmin!) ja ihastelemassa mustia karvapalleroita Katriinan ja Paavon luona, kiitos vain kestityksestä ja tsemppiä loppuviikkoihin ;)

Pennut_1.jpg

Pennut_2.jpg

Loppuloma menikin noiden Lurun mahavaivojen kanssa, mutta ehdittiin sentään tehdä pikavisiitti myös Helsinkiin.