Vielä hetki viihdytään kesäkuulumisten parissa ennen syksyn harrastuksien raportoinnin aloittamista ;) Tänä vuonna totesimme, että elokuussakin on mukava lomailla! Säät suosivat ja ihmisiä oli vähemmän liikkeellä kuin heinäkuussa. Tämä ei tosin pätenyt viikon lomareissumme määränpäähän, Englannissa kun oli kuumin lomasesonki meneillään elokuun toisena viikkona. Viihdyimme kuitenkin loistavasti, koska vuokra-auto toi huomattavasti vapausasteita liikkumiseen, ei ollut pakko jäädä kaikkien ruuhkaisimpiin kohteisiin :) Vasemmanpuoleinen liikenne, kapeat tiet ja suuret ajonopeudet tosin toivat oman jännitysmomenttinsa ajamiseen... onneksi minun kontolleni ei jäänyt kuin yksi yöllinen ajomatka pubista kotiin ;) Erityisesti ihailin englantilaisten vapaamielistä suhtautumista irti kulkeviin koiriin! Se oli monessa paikassa jopa kyltein sallittua, niin pitkään kuin koirat olivat omistajiensa hallinnassa. Voitaisiinko meillä Suomessakin vihdoin siirtyä nipotusyhteiskunnasta yksilön vastuun kantamisen kannattamiseen? En edelleenkään ymmärrä, miksi hallinnassa olevat koirat eivät saisi kulkea vapaana?

Reissu alkoi Eastbournen rantaparatiisista:

Jatkuen läheiseen Seven Sisters-puistoon, jossa koiria suvaittiin ja niitä myös nähtiin:

Matka jatkui Corfe Castlen raunioille:

Sitten Kimmeridge-rannalle etsimään fossiilleja ja Lulworthiin ihastelemaan rantakallioiden holvimuodostelmia:

Visitoimme myös Shaftesbury-nimisessä pikkukylässä, joka on yksi Englannin vanhimmista. Suosittelen, ihanaa mukulakivikatua ja tunnelma kuin olisit astunut Neiti Marplen aikakaudelle:

Viimeisenä "maakuntakohteena" pakollinen Stonehenge:

Reissun viimeiset kaksi päivää vietettiin Lontoossa hurjassa ihmisvilinässä. Eikä kukaan meistä neljästä saanut sikainfluenssaa! Reissun onnistumisesta saamme kiittää jälleen myös koiranhoitajia! Ziiuska vietti aktiiviviikon virallisen omistajansa Kaisin luona :) Luru taas viihtyi Paimion maalaisidyllissä Jaakon ja Saijan luona. Luru olikin esitellyt parhaita piirteitään olemalla mukana kaikenlaisessa toiminnassa vadelmakoirana, lenkkikoirana, vahtikoirana, seurakoirana, terapiakoirana, metsäkoirana jne. :) Ihanaa, että teitä hoitajia on olemassa! Otamme aina myös uusia hoitopaikkatarjouksia vastaan ja meiltä saapi rohkeat myös kysellä hoitopaikkoja ;)