Heh, epätoivoinen yritys kuroa kesän tapahtuman blogiin jatkuu :) Kaima Sannan kirjoittamassa blogissa oli teksti "Kuulumisia kuluneelta viikolta... mutta ei sentään kuukausilta", mun on pakko todeta, että kyllä vaan, kuukausilta... Nooh, hiljaa hyvä tulee. Tavoite on kirjata nämä aikajärjestyksessä, mutta joitakin tapahtumia niputan yhteen, siksi kuulette Lurun paimennuksesta ja Ziiuskan jäljistä vasta hetken päästä.

Heinäkuun alussa olimme siis Lurppasen kanssa TOKOn SMn joukkuekisassa Vesikoirat ry:n riveissä. Lauantaita edeltävänä maanantaina kävimme Hilskan Kaisalla kokeenomaisessa treenissä testaamassa missä mennään AVO-liikkeiden suhteen. Silloin kaikki meni oikein hienosti, tottakai :/ Toisin oli sitten lauantaina. Liikeethän oli jaettu kolmeen kehään, joita kierrettiin peräkkäin, välissä oli vaihdellen muutamasta minuutista viiteen minuuttiin odotusaikaa. Kehäjärjestys oli seuraava:
1. Paikalla olo ja nouto
2. Seuraaminen, liikkeestä maahanmeno ja estehyppy
3. Luoksetulo, liikkeestä seisominen ja kaukokäskyt

Eka kehä meni ihan ok, paikallamakuu vaati kaksi käskyä, siksi 8, mutta nouto oli 10. Seuraavassa kehässä sitten alkoikin näkyä jähmettymistä Lurppasessa ja vikassa kehässä ei tehty sitten oikeastaan enää mitään :( Minkäs teet, kun koira jähmettyy. Tuloksena oli reilu 96 pistettä ja "sijoitus" 78/90. En tiedä lohduttaako minua vai ei se, että emme olleet viimeisiä? Aika kauhealta tuntuu, että vähemmänkin pisteitä olisi voinut saada, mutta toisaalta, onhan sekin jotain, että kynnys lähteä SM joukkuekisoihin on matala?

Päivän pelasti hyvä seura. Huono tulos oli paljon helpompi hyväksyä, kun sitä pääsi ruotimaan samanhenkisten ihmisten kanssa :) Joukkuejohtajaamme kyllä kävi sääliksi, mutta onneksi joukkueeseen ei käsittääkseni ollut tunkua! Päätin, että meitä ei koekehissä näe ennen kuin jähmettymiseen löydetään joku ratkaisu. Jos sitä ei löydy, niin kokeet saavat Lurun osalta jäädä. Aion kuitenkin jatkaa sen kanssa VOI-liikkeisiin aivan omaksi iloksemme. Lurppanen kun kuitenkin nauttii tokosta aivan suunnattomasti silloin kun sillä on hyvä päivä!


Päivän sankarit, Nano, Luru, Rasta ja Mikku
 


Meidän Ihaa-Aasi