Ajoin tämän viikon torstaitreeneihin aivan liian väsyneenä. Väsymystä ei suinkaan helpottanut tietoisuus siitä, että treenien jälkeen matka jatkuu Parkanoon asti :/ Teemana oli tällä kertaa viime kerralta kotiläksyksi tulleet sylikäännökset. Ohjaus, jota en ole Zian kanssa juurikaan aiemmin harjoitellut. Kotona kyllä yritimme kovasti treenailla :) Aluksi harjoiteltiin pelkkää sylikäännöstä esteillä 7 ja 8, siis ohjaus yli ja sylikäännös esteelle 8. Meillä ei olisi mitään ongelmia, jos ohjaaja osaisi hommansa! Mulla on erittäin suuria vaikeuksia hahmottaa joitain ohjauskuvioita ja sylikäännös tuntuu ehdottomasti kuuluvan tähän joukkoon... Seuraavaksi jatkettiin esteeltä 8 esteille 9-12. Esteelle 12 piti lisäksi tehdä takaaleikkaus. Hoh hoijaa, mulla on jatkuvia ongelmia siinä, että ajaudun liian lähelle Ziaa, jolloin hää luonnostaan väistää. Hetken siis saimme hioa väliä 11 ja 12 ennen kuin saatiin kohta sujumaan. Vielä harjoiteltiin pimeää putkikulmaa esteillä 1-3. Jälleen sama ongelma liian lähelle Ziaa ajautumisen kanssa ohjatessa esteelle 3.

Koska  meitä oli tällä kertaa paikalla vain kaksi, saimme vikaksi tehdä koko rataa :) Elina lupasi kahvit seuraavalle kerralle, jos molemmat suoritamme radan virheettömästi XD Ohjauskuviot siis:

* Pimeään putkikulmaan lähetys esteeltä 1.
* Persjättö putkella 2 ja valssi (?) esteellä 3.
* Sylikäännös esteille 8 ja 11.

Uskokaa tai älkää, melkein virheetön suoritus! Kepeille mentäessä ajauduin (jälleen) liian lähelle Ziaa, jolloin hää juoksi ohi, korjasi kuitenkin heti. Seuraava virhe tuli vasta aivan lopussa, esteiden 11 ja 12 välissä ajauduin (ohhoh, jälleen) liian lähelle, josta syystä esteeltä 12 tuli kielto.

Lopuksi Elina oli sitä mieltä, että molemmat vaan möllikisoihin... No, tiedä tuosta sitten. Onhan meillä tosin möllikisat tämän vuoden tavoitelistassa ;) Tällä kertaa mulla oli sopiva vauhti hallussa eikä Zialla tullut yhtäkään jumitusta, parempaa kohti siis! Ehkä meistä on oikeasti joskus koko rataa suorittamaan :)