Koitetaan palalta arkeen myös kotitreenien osalta :)

Eilen totesin, että Parkanon treenit voivat jatkua, koska kotinurmikenttä on kuivunut aivan ennätysvauhdissa! Teemana oli Lurun osalta seuraamisen paikan hiontaa ja kaukojen maahanmenon nopeuttamista. Naksua ei ollut, mutta palkkaaminen namilla aina oikean seuraamiskohdan löytyessä. Jonkin verran teen Lurun kanssa myös sellaista, että seuraamisen lomassa otankin pujottelua jalkojen välistä tai peruuttamista ympärilleni. Luru siis saa palkaksi hyvästä seuraamiskohdasta suorittaa tempun :) Hyvin toimii! kaukoissa muutama palkkaus maahanmenosta.

Zialla pikkuisen seuraamista, nyt kun olen häivyttänyt namia kädestä, täytyy Ziankin osalta kiinnittää huomiota seuraamisen tiiviyteen. Meinaa ajoittain olla väljää. Zialle myös muutama luoksetuloa, tässä ollaan päästy huomasti eteenpäin. Vieläkään en ole yhdistänyt sivulletuloa pitkältä matkalta, mutta nyt vauhti säilyy vaikka seisoisin koko ajan ja palkkaus onnistuu myös lelulla :)

Niin, tarkkaavaiset saattoivat huomata uuden kategorian.. Zian juoksut alkoivat vihdoin! Se tietää taukoa treeneihin ja keskittymistä pentuprojektiin ;)