Pääosassa: Yksi iso-kuono, yksi rimppakinttu, yksi iso-korva ja yksi iso-E :) Sekä emännät tietenkin ja ehkä pienessä sivuosassa yksi mies (voi sitä raukkaa).

Auton nokka kohti Lappia heti lauantaiaamusta ja siitä alkoikin sitten mainion viikonlopun vietto pihatöiden, tokon, lenkkeilyn, mejän, hyvän ruuan, hyvän juoman ja erittäin hyvän seuran parissa :) Vitsit, jos jokaisena viikonloppuna jaksaisi olla yhtä aktiivinen treenien suhteen, kyllä syntyisi tulosta! Toisaalta, muu elämä voisi kyllä jäädä hiukan retuperälle... ;) Yhtä hyviä neuvoja ottaisin kyllä mieluusti joka treeneissä vastaan! Onneksi on sähköinen viestintä keksitty, eiköhän tästä jonkinmoinen treenipatistus saada aikaiseksi. Heti kun minä ehdin omaa osuuttani tekemään! Viikonlopun tokotreenit olivat seuraavanlaiset:

Zianen oli ensimmäisenä vuorossa. Selvästi aiheutti ihmetystä aukea ja tyhjä koulunkenttä, on näköjään tullut treenattua enemmän koirakentillä, agihallissa ja suljetummilla kentillä. Otettiin suoraa pätkää seuraamista etupalkalla, namit kipossa. Kestävyys siis hakusessa. Muutaman kerran korjasin, toisin sanoen "Oho" ja aloitus alusta, kun kontakti katkesi tai seuraamiskohta muuttui huonoksi. Korjasi oikein hienosti :) Sitten hieman estehyppyä, otin riskillä suoraan käskyllä ilman käsiapuja. Hiukan oli käsky hakusessa ja lisäksi suoritusta häiritsi taustalla kävelevät teinitytöt. Silti positiivisesti pystyi jatkamaan hommia.

Lurusen treeninä oli tulla kokeenomaisesti kentälle, jonka jälkeen vapautus palkalle. Sitten seuraamisen hinkkausta. Ei siitä mihkään pääse, paikka on huono!! Edistää ja poikittaa, huoh! Mutta into oli hieno, eli jotain positiivista tässäkin. Vielä muutama estehyppy, josta suoran palkan heitto esteen taakse. Haettiin siis suoruutta hyppyyn. Sitten pikapikaa pihahommiin.

Iltapäivästä ehdittiin vielä pikaisesti verijäljelle :) Pikainen tiivistys. Maastona vaihtelevaa mänty-kuusimetsää, myös ojia. Välillä kuivempaa ja kalliota. Zialle noin 150m (?) pitkä jälki kolmella makauksella (1 suora kulma?), lopussa kaninnahka. Lurulle ehkä 100m (?) pitkä jälki yhdellä makauksella suorassa kulmassa. Alku- ja loppumakaukset normaalisti. Kaikilla makauksilla palkka kipoissa. Zian jälki oli tasaista ja varmaa työskentelyä. Ai että mua harmittaa, etten ehtinyt ilmoittaa sitä kokeeseen ennen pentuja :(  Lurun jälki oli jälleen tyypillistä sähellystä, joukossa kuitenkin ihan mallikkaitakin pätkiä. Jotenkin minusta tuntuu, ettei Luru ole edelleenkään oikein tajunnut jäljestyksen perimmäistä ideaa ;) Jatketaan silti harjoituksia.

Uudestaan, uudestaan, uudestaan, koskas otetaan? ;)