Pitkästä aikaan pääsin molempien koirien kanssa omiin agitreeneihimme. Edellinen kerta jäi väliin ohjaajan laiskuuden ja valtaisan helteen takia. Tällä kertaa treenin alla oli seuraavat radanpätkät.

Olimme tosi fiksuja ja rakensimme radat niin, että 3-putki oli molemmissa sama. Niin ei tarvinnut raahailla esteitä pätkien välissä. Eka pätkä osoittautui yllättävän vaikeaksi kaikille koirille. Todella tarkkana sai olla, että jätti koiralle tarpeeksi tilaa suorittaa kaikki kolme viimeistä estettä. Alkupätkässä ei tainnutkaan olla kelläkään ongelmia. Jokaisen kanssa tehtiin rataa takaperin ketjuttamalla, eli aluksi esteet 5-6, sitten esteet 4-6, sitten 3-6 ja lopuksi koko pätkä alusta. Hienosti se kuitenkin kaikilta lopuksi sujui ja erityisen iloinen olin siitä, että Ziakin syttyi menoon ihan mukavasti :)

Tokan radan loppu rakennettiin hiukan eri tavalla, eli esteet 5-6 olivat suorassa linjassa putkelta. Eipä taidettu tätä rataa rakentaessa ihan tajuta, hassua! Omista koirista ei kumpikaan tehnyt A-estettä. Luru olisi sen periaatteessa voinut mennä, mutta Zian kanssa jo hiukan arastelen noita kiipeämistä vaativia esteitä. Tokassa pätkässä omille koirille haastavin oli alku 1-2 kaarevalla uralla. Hienosti kuitenkin saatiin tähänkin vauhtia muutamalla palkkauksella heti 2-esteen jälkeen.

Lopuksi kaikki ottivat hiukan keinun päähän juoksemista, Zialla toisella kierroksella pää sai jo hiukan liikkua. Jäi oikein mukava mieli treeneistä :)