Jälleen kahden koiran kanssa kentällä. Tuntuu Zialla vielä ihan mukavasti löytyvän vauhtia ainakin lyhyempiin pätkiin, joten olen pitänyt sen mukana treeneissä :) Tällä kertaa oli kyllä (jälleen) motivaatio hukassa ja melkein jätin radan rakentamisen sikseen ajatuksella, että tehdään niillä esteillä mitä on. Muutaman kerran tuettua keinua treenattua mieli muuttui ja jaksoin aloittaa alla olevan radan rakentamisen. Birgitta tulikin sitten sopivasti avuksi. Keinu meni muuten ihan mukavasti, Lurulla edelleen kokonaan tuettuna, koska meinaa jännittää (juoksee kuitenkin hyvin päähän asti), Zialla jo viime kertaa enemmän pudotusta. Ei ongelmia :)

 

Menimme muuten vain alinta rataa, koska paikalla oli kaikki neljä koirakkoa. Keinun ja muurin tilalla oli tavallinen hyppyeste, sen verran kuitenkin laiskotti rataa rakentaessa (eikä kukaan osaa vielä keinua). Meni oikeastaan ihan mukavasti :) Mun molemmille koirille kaarevat ohjausurat ovat vaikeita. Lurulle siksi, kun se kaahottaa menemään katsomatta laisinkaan mun ohjausta (laisinkaan, laisinkaan, no ainakin vähän) ja Zialle siksi, että siltä puuttuu estehakuisuus ja irtoaminen tavallisille hyppyesteille. Tällä kertaa Ziakaan ei tiputtanut raville missään vaiheessa rataa. Sikäli ihan hyvä suoritus, kun maha selvästi painaa vähäsen ja lämmintäkin oli jonnin verran. Sen sijaan rengas osoittautui erityisesti Zialle ongelmalliseksi. Täytyy kyllä todeta, että mähän en ole sitä kummallekaan mitenkään opettanut. Tämä rengas oli hiukan erilainen kun se, jota sisähallivuoroilla käytimme (joka siis sujui). Loistavasti huomasi taas sen, että koira osaa esteen vasta sitten kun se osaa sen eri ympäristöissä ja hiukan erilaisilla versioilla kyseisestä esteestä... Birgitalta saimme kyllä todella hyviä neuvoja, myös ihan tavallisten hyppyjen ohjaamiseen <3

Pitkälti hyvästä seurasta ja loistavasta ohjauksesta johtuen oli (tämäkin) treenikerta mukava, vaikka aloittaessa olikin motivaation puutetta :)