Nyt kun itse Kaisaltakin on saatu lupa, koitetaan laittaa tänne videoita taannoisesta tavoitteellisen treeniryhmän ruututreenistä Rymättylässä.

Treenihän toimi niin, että aloitettiin sillä alustalla, jota olen viimeiset viikot käyttänyt. Sitten siirryttiin puolikkaaseen alustaan ja lopulta 1/4 alustaan. Kaisa naksutti oikeat kohdat ja vaihtoi alustaa lennosta pienemmäksi. Palkkana tennispallo.

Ensimmäinen video.
Tässä taitaa olla puolikas alusta käytössä.

Toinen video.
Tässä näkee loistavasti, kuinka Luru on ehdollistunut katseeseeni. Ohjeistus oli katsoa ruutua käskyä antaessa. Nykii, nykii vaan ei lähde Lurunen ruutuun ennen kuin annan käskyn koiraan katsoen ;) Tässäkin vielä puolikas alusta.

Kolmas video.
Tässä taitaa olla kyllä jo 1/4 alusta, sen verran tarkkaan Luru etsii. Tätä taisi edeltää muutama suoritus sinne päin yritystä, joissa Luru juoksi kyllä ruutuun, mutta ei etsinyt alustaa, koska sitä ei suoraan silmillä nähnyt.

Neljäs video.
Tämän videon kiinnostavin anti on tapani palkata koiraa. Kiinnittäkää huomiota siihen, kuinka melkein joka suorituksen jälkeen lääpin Lurua, heh. Luru nyt ei näytä siitä suuren suuresti nauttivan ;) Loistava esimerkki siitä, kuinka ihminen ei määrittele sitä, mikä on koiralle palkka, vaan koira itse. Jospa taas hetken muistaisin olla lääppimättä koiraa treeneissä, jos ei se siitä tunnu nauttivan ;)