Huh huijaa, ruututreenin lisäksi viikolla 26 treffailtiin VarsinaistenVesikoirien kanssa oikein urakalla.

Tiistaina tokoiltiin Kupittaan puistossa, joka näyttää olevan näin kesäisin aivan tupaten täynnä populaa. Ainakin häiriötä on riittämiin! Muiden ohjaamisen lisäksi tein Lurun kanssa yhden paikalla istumisen (aikaa ja häiriötä tuli kasvatettua liikaa, 1,5min näissä olosuhteissa johti maahan painumiseen, höh), hiukan seuraamista ohitusten merkeissä ja ruututreenin. Ruututreenissä Saila avusti aina välillä alustaa pois ottaen ja tulipa todettua, että ei Luru ole siihen yhteen ainoaan alustaan fiksautunut. Meidän oma alusta jäi nimittäin autoon ja hätäpäissäni otin sitten tilalle treenikassista löytyneen A4-nipun ;) Toimi se silläkin.

Keskiviikkona etsitiin esineitä esineruudusta. Ruutu oli tällä kertaa 50m syvä ja 20m leveä. Ajatuksena oli, että koirat oppisivat heti alussa irtoamaan myös syvälle ruutuun. Luru teki kaksi hakua, molemmat esineet vietiin melkein ruudun takareunaan, tosin niin, että ne vielä näytettiin koiralle ennen lähetystä. Hyvin Luru haki, mutta molemmilla kerroilla esine tippui kerran ennen luovutusta. Täsmätreeniä näihin. Nähtiinpä sekin, että voi se esine hävitä oman tassunkin alle ;) Seuraava ruutu (milloin ikinä sitten sitä tehdäänkään) olisi hyvä tehdä niin, että esineitä ei enää näytetä koiralle.

Torstaina oli alunperin tarkoitus viettää Varsinaisten kesäkauden avajaisia. Joukko kutistui kuitenkin sen verran pieneksi, että päätimme vain lenkkeillä ja kahvitella. Lenkkikohteena oli Paimion luontopolku. Suosittelen todella! Vaihtelevat ja kauniit maisemat, juuri sopivan pituinen lenkki, jolla ei vastaantulijoita näkynyt. Lenkin varrelta löytyy suolampia (joissa voi uida ja joihin voisi myös jättää kuohuviinipullon kylmenemään), näkötorni (jonka portaissa voi harjoittaa koirien ketteryyttä) ja korsu (jossa voi harjoitella pimeää huonetta ja johon myös voi piilottaa sen kuoharin). Jotta mun kuva varmasti olisi tarpeeksi monessa paikassa netissä (kts. Toukon blogi), pistetään se Marian kiusaksi myös tänne XD Kiitoksia vain kuvista :)