Hahaa, huomatkaa, tällä kertaa en edes jättänyt perinteistä huiliviikkoa treenisuunnitelmien väliin! Syynä tuo aina niin tehokas treeniseura, joka on sen verran ahkera, että saa minutkin väkisin hommiin ;) Sen verran tosin joustin, että ensimmäinen viikko oli treenien osalta vajaa, paljon vähemmän treenikertoja kuin yleensä. Ylipäätään tein marraskuun suunnitelman aiempaa löysemmäksi, koska kelit ja pimeys näyttävät väkisin vaikuttavan treenaukseen.

ZIPANEN

Paikkamakuu:
Zia treenasi paikallaoloa kahteen otteeseen, toinen oli tuo jo kuvattu Kaisan treeni. Toisella kerralla harjoiteltiin Perttelin tenniskentän kupeessa niin, että koirien takana kulki kevyen liikenteen väylä. Takana sattui sitten kulkemaan koiranulkoiluttaja juuri kesken treenin. Zia pysyi kyllä paikallaan, mutta pakko oli muutamalla vuffauksella kommentoida. Hiljenee toki käskystä. Hyvä esimerkki siitä, että häiriöitä on syytä treenata. Tosin lohdullista on se, että isommassa joukossa Zia ei ole näin häiriöherkkä, rivissä makaaminen on siis helpompaa.

Nouto:
Noutoa myös kahteen otteeseen, toinen kerta Kaisan treeni. Toisella kerralla ihan perus vauhtinoutoja, alkuun oli Zia ylipäätään hiukan jäässä homman suhteen, johtuiko sitten uudesta treenipaikasta vai mistä? Vapautui kuitenkin nopsaan, kun minä en ottanut tilanteesta stressiä, vaan heittelin vaan kapulaa toistuvasti tarjolle ja palkkasin nostoista. Tällä kertaa noutoon lähetykset ihan seisomasta, ei sivulta.

Jäävät - seiso:
Tässä ollaan päästy oikeastaan aika lähelle kokeenomaista. Jääminen on minun makuun edelleen ehkä hiukan hidas, koskahan saisin tämän videoitua?? Palaaminen koiran luo on jo helpompaa, mutta vaatii silti edelleen lisätreeniä.

LURUNEN

Seuraaminen:
Paikanhiontaa, paikanhiontaa... Ei auta kun olla kärsivällinen, tämä vie sen ajan mitä se vie. Hiukan olen silti jo havaitsevinani parannusta seuraamisen paikkaan, erityisesti liikkeessä paikka on parempi. Perusasennot jäävät edelleen herkästi liian eteen, mutta jatketana hiomista.

Kaukot:
Näitä hinkataan ja hinkataan monta kerta viikossa. Pikkuhiljaa alan päästä siihen, että etäisyyttä voi pidentää, erityisesti maahan-seiso nousu on ihan hieno, tassut pysyy paikallaan :)

Nouto:
Luru teki yhden kokeenomaisen kontrollin (ei ongelmia) ja sitten Kaisan treenin ohjatusta.

Paikkaistuminen:
Tätä yksi treeni Zian seurana ja yksi Kaisan treeneissä. Ei ongelmia.