Kaipa sitä pitää täysiä vuosikymmeniä juhlia, ainakin kun niitä tulee täyteen kolme ;) Sain juhlan kunniaksi nauttia vesikoiranaisten seurasta oikein olan takaa varsinaista synttäriä (22.11.) edeltävänä viikonloppuna. Ensiksi Maija, Maria ja Saila veivät syömään. Kiitos tytöt, kaikesta :) Maria tarjosi myös korteerin yöksi, myös koirat pääsivät mukaan. Pakko käydä pummimassa Toukon blogista eräs kuva aiemmalta hoitokeikalta (no jaa, taisi Maria jo luovuttaa kuvat minullekin). Luru, Touko ja Zia ovat varsin sopuisa lauma. Aina tämän lauman ollessa koossa tulee sellainen olo, että menisihän näitä kolmekin (paitti ehkä silloin kun Touko pelästyy laukkua ja mun tytöt haukkuu kuorossa XD).

Seuraavana päivänä oli tarkoitus vetää verijälkiä tehotiimille Ansa-Elsa-Neri-Panda-Luru-Zia. Tuli sitten lunta, ei sitten voitu vetää. Pakko keskittyä pelkkiin metsälenkkeihin, viiniin sekä saunomiseen ;) Olin sentään niin hyvä emäntä, että vein koko konkkaronkan tutustumaan Paimion luontopolkuun, jonka perimmäisenä tarkoituksena on perehdyttää kävijää AuranSotaVeteraanien koviin oloihin talvisodassa XD Polulta löytyy siis A.S.V. korsu, jolla ei luonnollisesti ole mitään tekemistä tämän firman kanssa, vaikka jotkut muuta väittävätkin ;) Kiitos naiset, olette parhaita!

Miksi Paimiossa? Paimiossa sijaitsee meitin "lainakoti", jota on muutamaan otteeseen lainattu vesikoiramaisia menoja varten. Kiitos vain isäntäväelle, jos sattuvat tämän lukemaan :) Alle muutama kesäinen ennen julkaisematon kuva residenssin pihalta.