Viikolla 46 näkyi jo lisääntyvää laiskuutta, liikkeitä jäi jokunen rästiin.

ZIPANEN

Jäävät - seiso:
Yksi treenikerta Parkanon parkkiksella. Merkitty sujuneeksi ihan ok häiriöistä huolimatta.

Ruutu:
Tätäkin yksi treenikerta Parkanon parkkisella. Sivulta pienelle alustalle lähetyksiä, oli tahmean oloinen, haluttu into jäi siis puuttumaan.

Nouto:
Tätä kahteen otteeseen Parkanossa, palautuksen vauhti oli edelleen ongelma. Syliin palkkaus toimi tällä kertaa paremmin.

Estehyppy:
Hypyssä yksi treeni seisovan koiran sivulle siirtymisestä. Toimi ok. Myös itse hyppy häiriöistä huolimatta ok.

Seuraaminen:
Treenikaverille kateellisena täälläkin pompattiin noin vain 5-tasoon ;) Sujuu ok, mutta selkeästi ei kestoa ole vielä näin paljon, oli levoton.

Jäävät - maahan:
Otettu asvaltilla, varoo sitä enemmän kuin nurmea, mutta muutoin ok.

LURUNEN

Luoksetulo:
Tällä viikolla testailtiin urakalla mistä johtuu Lurun vauhdin puute. Liikettä otettiin Parkanossa kerralla kolmessa eri paikassa, nurtsilla, alaparkkisella ja talon edessä. Selvästi talon edessä oli vauhtia vähemmän kuin kahdessa muussa paikassa. Voi olla hyvin, että talon edus ei Lurun mielessä vain ole treenipaikka ja se on siinä normaalia varovaisempi. Yleensä olen sitä mieltä, että koiran tulisi toimia paikassa kuin paikassa, mutta en lähde tekemään tästä kynnyskysymystä.

Ruutu:
Suunnitellun kahden treenin sijaan vain kerran nurtsilla. Alustalla ja ilman täydeltä matkalta. Tällä kertaa jäi helposti ilman alustaa ruudun ulkopuolelle.

Kaukot:
Istu-seiso-istu vaihtoa otettiin lähimatkalta ja maahan-seiso-maahan pyrittiin kasvattamaan etäisyyttä. Varmasti huonoin tuloksin, vaikkei vihkoon ole näin merkattukaan ;) Yksi treenikerta suunnitellun kahden sijaan.

Seuraaminen:
Kärnän 1-kaaviota oikean paikan simputtamiseksi.