Voi herranjestas... Tekisi mieli äkkiä poistaa tuolta blogin sivusta löytyvä tavoitteita-sivu. Olen sen verran masokisti, että jätän sen kumminkin vielä sinne. Käykää nyt kaikki katsomassa, miten ihmeessä olen kuvitellut, että yltäisimme tuollaisiin tavoitteisiin?? Summataan alle tähänkin ;)

Näyttelyt - ei käyty yhden yhdessäkään.

Mejä - ei käyty yhden yhdessäkään kokeessa, muutama jälki tehty.

Taipparit - juu ei käyty, eikä muuten ole riistapukkiakaan hankittu.

Agility - ei käyty mölleissä, ei virallisissa, eikä osata kaikkia esteitä ;)

BH - juu ei, ehdittekö muka jo ajatella, että listaan tulisi muutosta ;)

Toko ansaitsee sitten oman kappaleensa kokonaan. Lurun osalta tavoitteeksi oli asetettu TK2, se sentäs saavutettiin ja tuntui kyllä hyvältä todeta, että pystymme toimimaan myös kokeessa. VOI-liikkeet ovat kyllä autuaasti vielä kesken. Ruutu kohtuullisen hyvällä mallilla, luoksetulo jonkinlaisella (vauhdin uupuminen loppuvuodesta tuli yllätyksenä), kaukot on edenneet ihan mukavasti, etäisyyttä vain uupuu ja tunnari on sekin mennyt ainakin vähän eteenpäin. Zialla oli tuon sivun mukaan tavoitteena ALO-liikkeet koevalmiiksi. Nooh, paikallamakuu on koevalmis (lössähtäminen ei sitä estä), seuraaminen on jossakin määrin koevalmis, luoksetulo on koevalmis, jäävät ovat melkein koevalmiita (paluu edelleen harjoittelussa) ja estehyppy on periaatteessa koevalmis (siinäkin paluu vaatii treeniä).

Lisäksi tavoitteellisen treeniryhmän puitteissa Zialle asetettiin tavoitteeksi valmis nouto ja melko valmis ruutu. Nouto on muutoin kunnossa, mutta se vauhtivauhtivauhti... Ruutu, nooh, en ehkä kehtaa sanoa, että olisi melko valmis ;)

Aika lailla siis jäimme tavotteista jälkeen tämän vuoden osalta. Toisaalta treenaaminen on ollut pääosin tosi kivaa ja koen oppineeni molempien koirien sielunelämästä lisää. Varsinkin Zian kanssa on edetty aimo harppaus treeniongelmien suhteen. Nykyään se palkkautuu lenkilläkin leikkimällä (ohitukset jne.) :) Tavoitteellinen treeniseura on ollut ihan mielettömän hieno juttu, josta olen nauttinut todella paljon (vaikkakin usein lähinnä ihastelen seuran edistymistä itse paikalla polkiessa!). Mikä voisi olla mukavampaa, kuin treenata samanhenkisessä seurassa? Niin ja tuo siis tarkoittaa treenien suunnittelua ja puimista, varsinaisesti kasvokkain on treenattu vain muutamaan otteeseen, mikä on huutava vääryys! Minkäs teet etäisyyksille.

Uudelle vuodelle uudet kujeet. Kyllä ainakin Zia täytyy kokeeseen saada, katsotaan sitten miten Lurun kanssa käy.