Piitkästä aikaa auton nokka kääntyi kohti näytelmiä! Hei nythän mä voin lisätä tän vuoden tavoitteisiin (joita ei siis ole edelleenkään kirjattu) pari käyntiä näytelmissä, kun ainakin yhteen on jo osallistuttu ;) Loppupeleissä liikkeelle panevana voimana toimi tässäkin lajissa kukas mukaan kuin Ansan&Elsan narunjatke, tunnettu myös nimellä sosiaalinen paine. Mikäs siinä on kehän reunalla pönöttäessä, kun ei tarvitse yksin pönöttää. Lisäplussana Zia naamioi itsensä Nadador-sakkiin kuuluvaksi ja näin ollen sain Tarun nakitettua handleriksi. Kiitoksia vain Taru miljoonasti myös tätä kautta :)

Tuomarina oli tällä kertaa Norman Deschuymere Belgiasta, tuloksena AVO-ERI ja arvostelu kuuluu näin (vapaa suomennos):

Saksipurenta, hyvä, feminiininen pää, tasainen kallo, hyvä kuono&silmät&korvien kiinnitys&kaula, selkälinja saisi olla pidempi, hyvä rinta&kulmaukset&turkki, hyvät liikkeet.

Kuvia ei keikasta valitettavasti ole, mutta hienosti Zianen Tarun kanssa esiintyi! Kehän jälkeen kiertely kaupustelualueella johti yhden uuden takin ostoon. Olen täysin myyty W-Woolin tuotteisiin ja suosittelen niitä muillekin perron omistajille! Monen valmistajan takit ovat ainakin minun koirilleni selästä liian lyhyitä, osa selästä ja reidet jäävät helposti paljaiksi. W-Woolin takeissa löytyy riittävästi pituutta ja kokoja&malleja on mukavasti tarjolla. Lisäplussaa tulee luonnollisesta materiaalista, villasta, joka hengittää kosteutta ulospäin ja takki pysyy helpommin kuivana. Mikä myyntipuuhe ;) Mutta kun oikeasti tykkään näistä! Ainakin Kaarinan koirakeskuksen valikoimiin kuuluvat, joten sillä sopii mallailla.