Mutta rupea sitä muistuttamaan ;) Kaameiden pakkasten takia kuitenkin melko pliisusti, eli kauhesti ei tehty, mutta sitäkin suunnitelmallisemmin.

KAUKOT
Molemmat treenailivat kertaalleen kaukoja teemana etäisyyden kasvattaminen. Zialla yli 3m maa-istu vaihdossa tekee epävarmaksi. Lurulla vaihtoja tehdään nyt muutaman metrin etäisyydellä, näyttää ihan hyvältä.

SEURAAMINEN
Molemmat tekivät Kärnän periaattella sarjan 10-25-12 askelta. Zia tosi hieno, Lurukin parantanut paikkaansa huimasti!

TUNNARI
Tätä tehtiin pariin otteeseen teemalla backtobasics eli etsittiin omaa pimeästä vaatehuoneesta/vessasta. Molemmilla huomasi, että palautus on muuttunut epävarmaksi. Varsinkaan Luru ei millään meinaa tohtia tuoda kapulaa luovutusasentoon, kun en kehu ennen kun on siinä. Varsin tarpeellista treeniä siis ja parani heti toisella kerralla.

JÄÄVÄT
Kertaalleen jääviä Zialla liikkeestä seiso ja Lurulla liikkeestä istu. Lurulla korjattiin kerran aloitus huonon seuraamisen vuoksi. Zialla tosi hieno, ei ollut yhtään epävarma paluussa.

NOUTO
Kertaalleen noutoa matkien Miian treeniblogista bongattua palkkaustapaa. Kuten aikaisemmin, koiran noukittua kapulan, vetäisen lelun esille, mutta aiemmasta poiketen en lähdekään juoksemaan takaperin. Miia taisi blogiinsa kirjoittaa, että miksi lähteä juoksemaan kun sen joutuu jokatapauksessa häivyttämään? No niinpä niin, miksi tosiaan ;) Tämä "rauhallisempi" palkkaus tuntui toimivan molemmille hienosti, tuli jopa sellainen olo, että Lurullekin voisi saada tällä loppuun asti vauhdikkaan noudon? Erityisen iloista oli Zian asenne treeniin, se tuntui tosissaan nauttivan noudosta. On tätä odotettukin :)