Viikon 10 tokoilut menivät jokseenkin puihin ;) Tarkoitus oli Zian kanssa aloittaa palkkaamattomuuden treenaus hyvin suunitellulla ohjelmalla. Ohjelman mukaan suurin piirtein joka toinen päivä tehdään kokeenomainen treeni isolla palkalla ja joka toinen harjoitellaan liikkeiden osia. Viikkoon mahtuu myös 1-2 lepopäivää. Peräkkäisiä kokeenomaisia liikkeitä on maksimissaan kolme ja ohjelma on suunniteltu ALO-luokan liikkeille. Suunnitelma toteutui ma, ti ja ke osalta, mutta loppuviikkon jäi kyllä iloisesti treenaamatta... Syiksi esitettäköön yhteisen Kuralan tokovuoron peruuntuminen torstailta, perjantain viettäminen Kittamaalla tilatuki- ja lammasasioiden parissa, lauantain viettäminen Nadador-agissa ja sunnuntaiset omatoimiagitreenit Eijan&Ticciksen kanssa.

Sen perusteella mitä ehdimme suunnitelmaa toteuttaa voisin todeta, että tulee kyllä tarpeeseen. Hirmu herkästi Zianen vaistoaa minun olevan jotenkin erilainen, kun teen liikkeitä kokeenomaisesti. Tämä näkyy esim. seuraamisessa väljyyden lisääntymisenä ja luoksetulossa vauhdin tippumisena. Toki osansa voi olla silläkin, että kotiparkkis Perttelissä on Zialle vieraampi paikkana.

Jokatapauksessa viikon 10 osalta maksetaan sakkoa ja palkkaamattomuustreeni aloitetaan alusta täällä viikolla.

Lurusta sen verran, että sillä raukalla ei ole varsinaista suunniteltua treeniohjelmaa. Ajatuksena on keskittyä heikkouksiin, eli tehotyön alla ovat:

Ruutu
Luoksetulo (VOI)
Tunnari
Kaukot

Fiiliksen mukaan otetaan silloin tällöin:

Seuraamista
Hyppyä
Jääviä
Paikallaoloa