Raivostuttavaa, kun tämän palkkaamattomuustreenin myötä tulee ihan liian monta treenikertaa viikkoon, ei meinaa jaksaa kirjoittaa tänne blogiin. Lisäksi voin vaan kuvitella, ettei nämä taida muita kun minua kiinnostaa, erillinen treeniblogi olisi sinällään hyvä... Nooh, pakerretaanpas taas viime viikon treenit netin syövereihin.

TIISTAI (Ikaalisissa Tiinan&Enskan&Manun kera katsastusaseman parkkiksella, typerää sohjoa täynnä)
Zia, liikkeiden osien treeni
Nouto: Mikä tässä on, että aina syyllistyn hinkkaamiseen noudon suhteen? Jotenkin hikeennyn niin siihen hitaaseen palautusvauhtiin ja sitten yritän kaiken maailman ylimääräisellä innostamisella saada Zian kinttuihin vauhtia. Zian tapauksessa kun innostus aiheuttaa lähinnä lisää hidastamista niin ei ole järin järkevää.. Paras keino on valita riittävä palkka ja olla itse eleetön.
Seuraaminen: Seuraamista sekä hihnassa että ilman lähellä hiihtelevän ja käskyjä huutelevan Tiinan häiritessä. Olihan Zia epävarma, mutta lähinnä tiivisti seuraamistaan liikkurin häiriköidessä. Hienoa :)
Ruutu: Muistuttelua, lähetyksiä sivulta pienelle alustalle, matka puolet. Lähetyksiä neljä, löysää laukkaa, mutta laukkaa kumminkin.

Luru, liikkeiden osien treeni
Luoksetulo: Taisin ottaa 1Xmaasta, 2Xseiso+maa ja 4-5Xalusta. Noin monta kertaa alusta, koska parilla ekalla toistolla seisominen oli maahanmeno tai maahanmeno jäi tekemättä. Viimeinen olikin sitten aikasta hieno ja hienosti Luru jaksoi toistot.
Ruutu: Kertaalleen lähetys täydeltä matkalta, hiukan haahusi, mutta pääosin ok.
Jäävät: Erottelua ja mukaan seuraamaan lähtemistä. Muutama seiso taisi olla istu ja maahanmenot on hiukan vänkyriä, mutta muutoin ok.
Kaukot: Läheltä istu-seiso ja maahan-seiso vaihtoja. Tänään ei ollut yhtään epävarma, matkan kasvatusta siis.

KESKIVIIKKO (Parkano, nihkeässä räntäsateessa)
Zia, kokeenomainen + nouto
Nouto: Zialla on nyt tehotreeni noudosta. Ajatus on, että kerran otetaan joka treenin alussa ja vauhdista vapautetaan takana odottavalle palkalle. Mietin vielä sitä, otanko liikkeen aina sivulle asti ja siitä vasta vapautus. Tänään ok.
Seuraaminen: Kaavio hihnassa ja vapaana, hiukan väljä, mutta muutoin hieno.

Luru, liikkeiden osien treeni
Luoksetulo: Kaksi kertaa suora luoksetulo niin, että olen itse aivan eleetön, kunnes koira nakottaa edessäni. Ekalla kerralla Luru selvästi epavarma ja tiputti raville paria metriä ennen, tokalla hienosti laukalla loppuun asti.

TORSTAI (Parkanossa ennen kotiinlähtöä, koska Pöytyän hallilla oltaisiin oltu yksin)
Zia, kokeenomainen + nouto
Nouto: Otti hiukan häiriötä kotiinlähtijöistä ja siksi otettiin kokeenomaisen jälkeen vielä muutama vauhtinouto, ok.
Liikkeestä seis: Muutoin ok, mutta perusasento hukassa. Tämä pari kertaa uusiksi ja vasta sitten vapautus palkalle.

Luru, liikkeiden osien treeni
Nouto: Sama ajatus, kun eilisessä luoksetulossa, eli eleetön ohjaaja. Pari toistoa ja hienosti laukalla loppuun asti :)

PERJANTAI (Pertteli, jo alkoi laiskottamaan, eli pelkkä seuraamiskaavio Zialle)
Zia, kokeenomainen
Seuraaminen: Taisi olla jokseenkin väljä ekalla yrityksellä, joten uusinta palkatta perään. Tällöin skarppasi.