Koska tavoitteellinen treeni plus agility on tehnyt sen, ettei täällä blogissa meinaa olla mitään muuta juttua, niin kerrankin ryhdistäydyn tällä muun elämä saralla ;) Ihan ensiksi Partasen ja Taran emännälle terveiset, oikeasti kiva kuulla, että nuo treenijorinatkin kiinnostaa! Kaikkein kivointa on, jos joku niistä jopa hyötyy omia treenejä ajatellen. Taran emännän kanssa taidettiin olla viime keväänä Lentsun tavoitteellisellä kurssilla? Jos kyseessä on sama Taran emäntä, toivottavasti maksoin sulle ne yhdet kahvit joskus takaisin! Olen sitä aina silloin tällöin muistellut, että mahdoinko?? Jos en maksanut, laitahan viestiä ja katsotaan josko jossain törmäisimme, vaikka tokotreenien merkeissä? ;)

Toissaviikonloppua vietettiin pitkästä aikaa Paimiossa niin, että koirat jäivät hoitoon perjantai-illaksi meidän ajellessa Turkuun syömään. Kiitos vain Marialle Kultaisen Hirven suosittelemisesta ja etukuponkien myymisestä :)

Launtaina oli pelloilla mieletön hankikanto ja kun talon vieressä on sopivasti rinnettä, niin eikös me kaivettu pulkat esille ja riennetty pulkkamäkeen. Koirat saivat nauttia sekä pulkkakyydistä että vierellä juoksemisesta. Tästä on myös videota, katsotaan, jos senkin joskus saisi tänne blogiin laitettua.

Viimeiseksi muutama sana kokeista. Minä olen täällä jo useampaan otteeseen kiemurellut jännityksestä ja kärsinyt hengenahdistuksesta ajatellessani kokeita. Tilannehan on se, että Zialla on kaikki alokasluokan liikkeet sellaisella mallilla, että kokeeseen on varsin järkevää mennä. Koetilanteessa voi ilmaantua jotain sellaista, mitä pitää treenillä korjata (lähinnä vireeseen liittyvää), eivätkä liikkeet mitään loistokkaita ole, mutta turha sitä koetta on pitkittääkään. Se on kumma miten ajatus kokeesta vain jännittää, tuntuu kuin edellisestä olisi ikuisuus! Toukokuun alkuun koitamme ekan koepaikan saada ja toisen sitten toukokuun lopulle varalle. Lisäksi laitoin juuri eilen paperit pariin mejä-kokeeseen. Katsotaan saammeko niihin paikkaa. Että tällaisia jännityksen aikoja täällä :)