Näyttelyissä on kivaa:) Niin kauan, kun sinne ei joudu jäämään koko päiväksi, eli toivottavasti koira ei sijoitu hyvin;) Ei vaan, olishan se hienoa! Tänään oltiin kumminkin meidän luokan kahdesta nartusta toiseksi sijoittuneita. Lurun arvostelu oli taas oikein mukava ja se sai KP-maininnan (kunniapalkinto) - mitä se nyt sitten tarkoittaakaan:) Noh, oli kiva saada ensimmäinen ruusuke. Tuntuuhan se välillä vähän hassulta maksaa summa X, ajaa tuntien matkoja paikkaan X, käydä kehässä tuomarin X arvioitavana ja saada siitä sitten paperilappu ja muovinen nauha muistoksi. En ihmettele, että tutut pyörittelivät päätään kun kerroin sunnuntaiaamumme suunnitelmasta. Helmi-siskon piti olla meidän seurana, mutta inha köhätauti romutti suunnitelmat. Tuuli lähti kuitenkin urhoollisesti seuraksemme huolimatta aikaisesta herätyksestä (klo 6 aamulla...), kiitos Tuuli! Eipä oltais varmaan selvitty ilman sinua, ainakaan mahtavia kuvia ei olisi jäänyt muistoksi. Näyttelyistä vielä sen verran, että itse kyllä tykkään kanssa kierrellä myyjien kojuja ja tänään mukaan tarttuikin (taas!) pari lelua, keksejä, luita ja uusi panta... en ole shoppausaddikti itselleni, vain koiralleni...

Tuomarina sympaattinen ja pirteä Elena Ruskovaara, jolta saimme seuraavanlaisen arvostelun:

Oikeantyyppinen, hyvän raajakorkeuden omaava, sopivaluustoinen narttu. Lupaava pää. Etuosa saisi olla voimakkaammin kulmautunut, tarpeeksi takakulmauksia. Mukava käytös. Karva "vaiheessa". Hyvä sivuliike, hiukan huolimattomat etuliikkeet.

Maininta huolimattomista etuliikkeistä menee kyllä osittain varmaan esittäjän (minun) piikkiin, jännitin itse liukkaalla lattialla pienessä kehässä liikkumista. Olin ajatellut antaa karvan nyt kasvaa talvea vasten, mutta tuo aiheellinen huomautus sen "vaiheesta" pisti miettimään, josko kumminkin ajettais se vielä tässä ennen vuodenvaihdetta... Jospa uusi karva olisi "valmiimpi" :)

Lahti_24-3.jpg Lahti_24-2.jpg
Kuvista suuri kiitos Tuulille!!

p.s. sitäpaitsi, Luru ei pöristellyt lainkaan samalla tavalla, kun Porvoossa. Ehkä meidän neiti alkaa tottua tähän näyttelymeininkiin:)