Blogin hiljaisuus johtuu kaksijalkaisten jo päättyneestä lomaviikosta. Aina se loma menee ihan liian nopeasti, vaikka paljon ehdittiinkin tekemään. Minä sain muun muassa kokemusta lampaiden keritsemisestä! Että sitten kun meillä on se iso lammaslauma (ja -tila), jota Luru paimentaa, niin ei tartte kutsua ulkopuolista keritsijää XD

Lampaiden keritsemisen ohella keritsin pari vesikoiraa. Taannoisiin epäilyihin ylipainosta tulee nyt kuvavastinetta, näyttääkö paksulta, mitä häh? ;)

Komea herra kuvissa on kukapa muukaan kuin Touko-agi-idolimme :) Touko sai emäntänsä luvalla kunnian kestitä parin päivän ajan tyttöjä kodissaan. Superkiitos vielä kerran! Juttua hoitokeikasta löytyy Toukon blogista. Kuvat on otettu Ruissalosta, josta muutama kuva lisää löytyy täältä. Kyseisen lenkin voisi mieluusti joskus isommallakin porukalla kiertää. Jos Marialle sopii, Touko saa myös hetken komeilla blogin bannerikuvassa?

Myös tokon suhteen on oltu aika lomafiiliksissä, agista puhumattakaan! Yksi Lentsun toko jäi käymättä lampaiden keritsemisen takia. Viime lauantaina otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja testasin Lurun AVO-liikkeet yhdellä välipalkalla. Toisin sanoen puolet liikkeistä taputtelupalkalla - välipalkka - toinen puolikas taputtelupalkalla. Vire on hyvä, tarkkuus ei niinkään. Suurin virhe on tällä hetkellä seuraamisessa, joka on väljää ja ajoittain edistävää. Myös estehyppyä on parempi testata ainakin kerran ennen koetta oikealla tokoesteellä ja koittaa hakea viime hetken korjausta hypyn suoruuteen. Nyt kun se omakin tokoeste on paljastunut hankien alta ;) Ziiuska on humputellut siinä sivussa, hänen kanssaan on otettu hiukan seuraamista, sivulta maahanmenoa, paikallaoloa ja hiukan käskyjen erottelua (istu, seiso, maahan).