Aloitetiin viikko heti ahkerina ja kerrattiin kotiläksyjä :) Ensimmäiseksi luoksetuloa tavoitteena saada vauhti säilymään loppuun asti, palkkaus Lurulla aina jalkojen välistä. Kolme kertaa, joista yksi aivan loistava täydellä vauhdilla loppuun asti. Muut mukiinmeneviä. Luoksetulo myös Zialla, mutta palkka sivulta. En varmaan koskaan tule saamaan Zialla luoksetuloon riittävästi vauhtia! Viimeksi harjoitellessa vauhtia löytyi paremmin kuin tällä kertaa. Tämä liike on ilmeisesti edelleen "epäilyttävien" kategoriassa. Vähän on sellainen olo, että tähän pitäisi keksiä joku uusi lähestymistapa.

Sitten vähän seuraamista molemmilla, palkkaa perusasennoista. Ihan kivaa molemmilla ja Zialla on myös oikealle käännökset parantuneet.

Lopetettiin treenit kiertämiseen. Valitsin kohteeksi yksittäisen auton parkkiksen keskellä, Luru ensiksi. Hetken kesti Lurulla tajuta, että jaa tuo auto? Lamppu kuitenkin syttyi ja kolme onnistunutta kiertämistä vähän kauempaakin lähetettynä saatiin aikaiseksi. Koiranvaihto ja Zia kehiin. Kierrä käsky ja mitä tekee Zia? Jumankekka, se hyppäsi suoraan konepellin päälle! Ääk, äkkiä koira alas ja käskytys auton sivulta XD Joo, että ei ne lisäkilot estä ainakaan ylöspäin hyppäämistä ;) Eikä tullut naarmuja, tarkistin. Päivän hupiannos ja mun päivän nauruannos tulivat kyllä täytettyä :)