Luoksetuloharjoitukset jatkuivat edelleen (täytyypi jättää tämän jälkeen hetkeksi hautumaan). Intoa ja vauhtia löytyy, jes! Pidensin Zian etenemää matkaa jo muutamaan metriin ennen kyykistymistä. Vauhdin lisääntymisen lisäksi paikalla odottaessa esiintynyt sivuille vilkuilu on loppunut lähes kokonaan. Myöskään parkkipaikalla liikkunut mies ei aiheuttanut häiriöitä, kuten se varmasti aiemmin olisi aiheuttanut, koska Luru ehti auton perästä miestä haukahtaa. Lurun kanssa jatketiin myös vauhdin vaalimista, täytyy muistaa aina välillä tehdä myös niitä kokeenomaisia suorituksia.

Luoksetulon lisäksi ohjelmassa oli liikkeestä seisominen. Lurulle liike on sinällään tuttu, mutta vahvistin silti naksuttelulla täsmällistä seisahtumista. Seuraaminen ennen seisomista oli hieno! Joku viitisen toistoa naksulla ja namipalkalla ja vähän lelulla repimistä. Zian kanssa jatkettiin edelleen alkeista. Zia on sen verran pienempi kuin Luru, että mun on aika vaikea nähdä seisahtuuko se vai ehtiikö esim. istua ennen naksautusta. Tähän tarvittais siis joku avustaja naksuttelemaan... Saatiin kuitenkin ainakin neljä perättäistä seisomista aikaiseksi ja Ziallakin oli seuraaminen tosi hienoa :) Lisäksi hän haki aina palkan jälkeen itsenäisesti ilman käskyjä takaisin perusasentoon :)

Sitten lenkille ja täyttämään päivän lumessa pyöriskely-kiintiö. Kuuluu molemmilla tytöillä vakio-ohjelmaan, lenkillä ptiää pyöriä useampaan otteeseen pitkän tovin :)