On tässä välillä tuntunut, että meillähän on nuo alokasluokan liikkeet aika hyvin hallinnassa, että eihän tässä ole mitään hätää, kisoihin vaan. No tänään tuli ihan tervetullut palautus maan pinnalle... Osallistuimme nimittäin möllitokoon. Harmitti, kun kirjallista arvostelua kisoista ei saanut, mutta ulkomuistista joitain pisteitä:

luoksepäästävyys: 10 -> Jes, Luru ei noussut seisomaan eikä hyppinyt päin :)
paikalla makuu: 10 -> Ei tainnut tuomari huomata, että annoin kaksi käskyä sekä alussa että lopussa...
seuraaminen hihnassa: 8 -> Aika vahvoja möllihyvityksiä...oli meinaan melkoisen ala-arvoista! Hihna kannattaa kuulema pitää edessä, ei selän takana
seuraaminen irti: 8 -> aivan yhtä noloa...tosin käynti-juoksu siirtymisiä tuomari kehui
maahanmeno seuraamisesta: 9 -> Muutoin hyvä, mutta annoin kuulema kaksoiskäskyn kädellä
seisominen seuraamisesta: 0 -> Täh, täh??? Meidän pomminvarma liike? Sitä saa mitä tilaa, eli mitäs olen tahkonnut maahanmenoa ;)
luoksetulo: 9 -> Yksi piste siitä, että Luru tiputti raville metrin ennen eteen istumista
estehyppy: 0 -> No eihän meidän neiti hyppää, kun ei me olla tuollaista estettä koskaan harjoiteltu, apua äiti, ei sen yli uskalla hypätä XD Tämä on oikeasti meillä ongelma...vaikka on hypitty ties minkä omituisuuksien yli, niin uusi este on aina uusi Lurulle ja sitä kuuluu neidin mielestä katsoa hyvin epäillen... Noh, sain sen kuitenkin lopuksi hyppäämään esteen muutaman kerran, eli ehkä jo ensi kerralla onnistuu paremmin.

Luojan kiitos meillä on vielä yksi möllikisa edessä ennen virallisia!!!

mollitoko_22.jpg

mollitoko_22-1.jpg