Uskomattoman raivostuttava tämä vuodatus, pyyhki äsken jo melko pitkällä olleen kirjoituksen johonkin tietämättömiin! Ihan kuin tässä vauva sylissä olisi aikaa kirjoitella uudestaan ja uudestaan samoja juttuja :/ Tiivistettynä siis, Zia käväisi vuosi sitten keväällä kahdessa koekoitoksessa, tokoon oli treenailtu koko kevät, mejään mentiin kylmiltään testaamaan, kun saatiin kerrankin hyvää seuraa kokeeseen :)

Tokossa siis alokasluokka, Auran Nuuskujen iltakoe Turussa 10.5.2011 ja tuomarina Ralf Björklund. Tulosta seuraavasti:

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen: 9
Seuraaminen kytketynä
: 9,5
Seuraaminen taluttimetta: 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9,5
Luoksetulo: 10
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9,5
Estehyppy: 9
Kokonaisvaikutelma: 9,5
Kokonaispisteet 187,5/200 sijoitus 1/3 ja KP

Koe meni aika lailla kuten etukäteen kuvittelin. Odotusaika koepaikalla venyi turhan pitkäksi, koska koe oli reilusti aikataulusta myöhässä. Jätetty ruokapalka sai Zian onneksi tsemppaamaan kehässä, mutta silti jäi olo, että koko ajan oltiin siinä ja siinä lässähtääkö vire vai ei. Tulos on ihan hieno, mutta totesin kokeen jälkeen, että palkkaamattomuus vaatii rutkasti lisätreeniä ja sillä tiellä olemme edelleen ;)

Mejässä olimme niin ikään Auran Nuuskujen kokeessa 15.5.2011 Virttaalla ja tuomariksi meille osui Rauno Koskinen. Sää viikonloppuna oli sateinen, joten senkään puolesta ei paljon naurattanut, kun kokeemme tyssäsi tyylikkäästi kolmeen hukkaan riistäjäljelle :/ Olin toki ongelman tiedostanut jo etukäteen ja kaiken kukkuraksi jäljellemme osui oikein riistavaltateitä, jotka erottuivat ihan ihmissilmällä. Kokeen jälkeen totesinkin, että homma saa jäädä Zian osalta tauolle. Kokeisiin kuluu koko viikonloppu ja tiedän riistajäljeltä poisharjoittelun olevan Zian tapauksessa melko haastavaa. Onneksi viikonlopun pelasti huippuseura, kokeessa olivat nimittäin mukana myös ystävämme Ansa ja Ramo perrot emäntineen.

Koko porukka:

Kokeeseen osalistuneet: