Tavallisesti ihmisillä näyttää käyvän niin, että loma-aikana netissä tulee roikuttua tavallista enemmän ja ainakin blogit ja kotisivut päivittyvät tiuhaan. Meillä käy juuri päinvastoin ;) Olen lomalla todella laiska avaamaan konetta ja näin on käynyt nytkin. Siksi blogikaan ei ole päivittynyt aikoihin.

Muutenkin meillä on mennyt suunnitelmat vähän myttyyn. Zian kanssa piti päästä vihdoin avaamaan virallinen näyttelyura Messarissa joulukuussa. Pari viikkoa ennen sitä neidit olivat päivän verran koirahoitolassa, kun meillä kaksijalkaisilla oli tavallista tiukempi työrupeama eikä koiranhoito järjestynyt muuten :( No, ei se välttämättä sieltä tullut, mutta oli miten oli, Zia rupesi yskimään päivää ennen Messaria :( Pitkään olin kahden vaiheilla onko se kipeä vai ei, mutta kun kuulin Jaskan vanhempien labbiksen yksivän myös (olimme vierailleet siellä juuri) niin päätin, että näyttely jää meiltä väliin :(

Arvatkaa harmittiko? Onneksi yskä meni kuitenkin ohi todella nopsaan ja ilman lääkitystä. Luru yski myös hetken, mutta sekin meni onneksi ohi yhtä nopsaan kuin Zialla.

Siispä koitamme kestää turkkeja vielä hetken, molemmat neidit on ilmoitettu 18.1 ryhmänäyttelyyn Teuvalle. Sen jälkeen saa kyllä trimmeri laulaa!

Uusi vuosi alkaa uusin kujein, koitan taas ryhdistäytyä treenien suhteen... Ainakin Lurun kanssa se käy ongelmitta kun Kaisan treeniryhmä pyörähtää taas käyntiin tällä viikolla. Voisipa sitä koittaa katsella kokeitakin, jos saatais se TK2 vihdoin valmiiksi ;)

Viimeiseksi juttua vääränrotuisista ;) Uusinta Koiramme-lehteä lukeneet saattoivat huomata uutisosiossa, että Lancashire heeler rotuun on saatu ensimmäinen kaksoisvalio:

Colnestar Paperback Writer "Onni"

Kaikki meidän perheestä onnittelevat Katriinaa ja Onnia!!! On hienoa olla "melkein sukua julkkikselle" Jaskan työkavereiden kautta ;) ;)