Vapun jälkeinen lauantai vietettiin erittäin aurinkoisissa merkeissä näytelmissä Koski TL:ssä. Matkaan lähdettiin aamuvarhain johtuen matkaseuran erirotuisuudesta, lapukoiden kehät kun alkoivat heti aamulla ja perrojen vasta klo 12 jälkeen.

Näytti kovin tiukalta tädiltä tuo perroja arvioinut Arja Koskelo. Mutta Lurun arvio oli kuitenkin aika nappiin, justiinsa oli huomioita niistä virheistä mitkä itsekin varsin hyvin tiedän :) Ainoastaan sivuliikkeitä koskevaa kommenttia en täysin allekirjoita. Tai allekirjoitan sille päivälle kyllä, neiti Lurunen oli nimittäin vihdoin viimein kehään päästyään niin maan väsynyt auringosta, ettei jalka pahemmin enää noussut ;) Arvio kuitenkin yllätti positiivisesti joten sikäli reissu oli onnistunut!

Arvio oli siis EH ja kuuluu seuraavasti:

Erittäin hyvän tyyppinen, kaunispäinen, joskin hieman liian lyhytkaulainen ja yleisvaikutelmaltaan maskuliininen narttu. Hyvät mittasuhteet ja tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu kinnerahtaasti ja etuliikkeissä epävakautta. Miellyttävä luonne. Tarmokkaat mutta hieman voimattomat sivuliikkeet.

Kuvia meidän "hormonihirviöstä", niistä kiitos Milla Syväselle!