Tekstiä ei nyt suuremmin synny, syystä ja toisesta olen hetkeksi väsynyt koko vesikoiratouhuihin!!! Ihme juttu, että vuosien ja vuosien takaisia erimielisyyksiä raahataan uskollisesti mukana niin että ne vaikuttavat uusien kasvattajien ja koiranomistajien toimintaan :(  Minusta jokaisen pitäisi aina muodostaa oma mielipiteensä asiasta kun asiasta, henkilöstä kun henkilöstä eikä kulkea muiden ihmisten mielipiteiden talutusnuorassa. Ja siinä vaiheessa homma on jo auttamattomasti hakoteillä, kun nämä eripuraisuudet liitetään yhdistyksen toimintaan?? Yhdistyksen kun kuitenkin pitäiksi olla juuri sitä, mitä me jäsenet siltä haluamme!

Ja huomio huomio, kaikki tämä kirjoitettu täysin ulkopuolisena, ottamatta kantaa minkään yksittäisen tahon tai leiriytymän puolesta. Hah, minä en edes tiedä mitkä ovat näiden leiriytymien kokoonpanot saatika historia niiden taustalla, tavallisen koiranomistajan autuutta ilmeisesti!

Tässä siis kuvia parin viikon takaa maalta, koiristamme, jotka molemmat ovat ihania, rakkaita ja kaikin puolin maailman parhaita koiria siitä riippumatta minkä kennelnimen alta ovat tulleet. Kiitoksia heistä molemmille kasvattajille, Marille ja Kaisille, hyvät neidit saimme :) :)