Uurgh, tuntuu taas jäävän blogi jälkeen... Vaikka oikeasti tuntuu siltä, ettei me tehdä mitään, niin loppupeleissä tehdään aika paljonkin, näköjään! Kurotaan umpeen tavoitteellisten treenien viimeinen viikko, seuraavat neljä viikkoa suunnitellaan sitten taas erikseen. Zipanen vietti tämän viikon vihdoin jo mammalomalla ja lähtikin kesken viikon Kaisin luokse synnytystä odottamaan. Lurunen sen sijaan treenaili normaalisti:

LURUNEN

Paikalla istuminen:
Paikalla istumisessa otin kaksi motivaatiotreeniä. Jättö istumaan, palkan vieminen, odottaminen ja vapautus perusasennosta. Ensimmäisessä treenissä aika oli 0,5min, seuraavassa 1min. Ihan hyvin pysyi ja oli tarkkaavainen.

Tunnari:
Oman hakeminen ulkona olleiden väärien seasta. Oma oli näkyvissä. Haisteli muutamaa ja poimi oman, luovutus ok. Meni laukalla, muistaakseni palauttikin laukalla melkein luokse. Toinen treenikerta jäi tekemättä, koska siirsin vieraat uuteen paikkaan ulkona.

Ruutu:
Ruutua treenattiin pariin otteeseen, teemana alustan häivytys. Toteutus niin, että pari toistoa alusta on ruudussa, sitten pois ja taas takaisin ruutuun. Luru juoksee kyllä ruutun ilman alustaakin, mutta ottaa aika lailla häiriötä merkeistä. Selkeästi etsii jotain konkreettista esinettä jolle asettua ja jos alusta ei ole ruudussa, merkeistä tulee helposti sellainen esine. Sinällään ei ole hätään, kun on ruudussa sisällä, mutta haluaisin liikkeen tarkaksi keskustaan hakeutumiseksi haahuamisen sijaan. Matkaa oli näissä treeneissä ekalla treenillä noin 10m, tokalla kasvatin aina reiluun 20m asti. Kolmas treeni jäi tekemättä laiskuuteni takia ;)