Hah, heti jäin kiinni, pari viikkoa mennyt ilman päivityksiä ;) Ei näitä rutiineja selvästikään niin helposti rikota. Viime viikolla kävi itseasiassa niin, että unohdin aivan täysin koko Zian treenit. Olisin hyvin päässyt paikalle, mutta liekö sunnuntain ristiäiset vai mikä sitten sekoittaneet pään... Sivumennen sanoen, ristiäiset sujuivat lämpimässä helluntain säässä hienosti ja hänen nimekseen tuli Aini Maria Valpuri :)

Tämän viikon radalla teemana oli takaakierto, sille sopivia kohtia oli radassa useita. Heti toisena esteenä radalla oli puomi ja lisäksi löytyi A-este ja pussi hyppyesteiden ja putkien lisäksi.

Zia oli iloinen, innokas, leikki hyvin ja namit kelpasi, mutta voi taivas kun tuo koira on hidas :/ Kysehän ei siis ole siitä, etteikö se pääsisi lujaa vaan siitä, ettei se edelleenkään irtoa radalla juuri mihinkään. Ei niin etteikö irtoamista olisi harjoiteltu, mutta sitä pitäisi vaan harjoitella ties kuinka paljon lisää. Tai sitten minä vain olen huippukunnossa ja pingon niin lujaa, heh heh ;) Huomioita taas treenistä:

  • Itsenäistä kontaktiesteiden suoritusta on tarpeen harjoitella PALJON!
  • Pussi sujuu, myös pimeästä kulmasta lähetettynä
  • Putkiin irtoamista syytä muistutella, saisi olla sujuvampaa
  • Kohti tuleat ohjaukset (esim. niisto) sujuvat aiempaa paremmin, mutta edelleen herkästi peruutan kun pitäisi pysyä paikallaan/liikkua eteenpäin