Gääk, yritys kuroa kuulumiset kiinni ;) Pikainen päivitys siis viime viikon omatoimiagista. Ensimmäinen treeni, jossa Zipanen ei ollut mukana juoksujen takia :( Sanna ei ehkä pahastu, jos kopioin junnuagin harjoitusradat tänne (jos pahastuu, laita kuittia niin poistetaan!)? Tällaisia tehtiin ensimmäisellä kerralla:

Kahta pientä ratapätkää siis. Ensimmäisellä ollutta rengasta ja pussia treenattiin ensiksi muutamaan otteeseen yksittäisinä esteinä. Kumpikaan ei yllättäen tuottanut Lurulle ongelmia. Jotenkin olin ajatellut, että pussi olisi voinut aiheuttaa epävarmuutta, mutta ei :) Ensimmäiselle putkelle päästiin ongelmitta, mutta muutama kerta piti rataa toistaa ennen kuin päästiin loppuun asti. Jäin alkuun odottelemaan Lurua liian lähelle putken ulostuloa ja olin aina auttamattomasti jäljessä ohjaamassa kahta vikaa estettä. Siirtyminen lähemmäksi tokavikaa estettä auttoi kummasti. Toinen rata ei oikeastaan tuottanut ongelmia, meillä oli A-esteen tilalla puomi. Aiemman päätöksen mukaisesti en jäänyt pysäyttelemään Lurua kontaktilla, juoskoon läpi.

Yksittäisinä esteinä otin kuitenkin A-asteellä kontaktin opettelua samalla menetelmällä kun se on Zialle opetettu. Vähän niin kuin testinä, kuinka nopeasti Luru jutun hoksaa. Voipi kestää tovin pitempään kun Zipasella ;) Pujottelua treenasimme myös ja minusta jonkinmoinen oivallus keppien suhteen saavutettiinkin. Mistä vetoa, että saan pujottelun opetettua Lurulle nopeammin kuin Zialle?