Sitkeästi pakkasesta huolimatta ollaan jatkettu treeniporukkamme kanssa maanantaisessioita. Koville se kyllä ottaa, kun viime viikollakin tuntui, että näpit jäätyivät parissa sekunnissa tunnottomiksi :( Täytyis vissiin koittaa taas harjoitella maksapasteijatuubin avulla, saisi pitää hanskat kädessä...

Huomenna treenataan taas. Viime viikolla meni ihan kivasti, tosin tein mokan lopun ryhmäliikkeissä, kun koitin vaatia Lurulta katsekontaktia siinä tilanteessa, ettei sitä selvästikään kiinnostanut enää tippaakaan... Erehdyin sitten hieman puhuttelemaan Lurua, jonka neiti tulkitsi taas niin, että "apua, mamma lyö kohta!" ja rupesi väistämään ja jätättämään... Olis vaan pitänyt pistää koira suoriltaan autoon. Onneksi virheistä oppii.

Tein treenitavoitteille oman sivun, jota päivittelen sitä mukaa, kun opitaan jotain lisää. Jotta harjoittelussa säilyisi jonkinmoinen punainen lanka, otan taas muutaman täsmäjutun tarkempaan syyniin:

Luoksetulo

Tätä harjoitellaan vaihdellen niin, että välillä vaadin eteenistumisen ja välillä leikki jatkuu suoraan Lurun saavuttua mun luokse. Tavoitteena, että vauhti säilyy ja pikkuhiljaa oikeaoppisten luoksetulojen osuus (eli eteen istumaan) kasvaa.

Liikkeestä maahanmeno

Maa-käsky alkaa olla suht varma. Nyt sitten häivyttämään loppujakin käsi- ja vartaloapuja pois ja liikkeen siirtäminen pikkuhiljaa sivulle.

Seuraaminen

Tähän lisää pituutta suoriin pätkiin ja käännösten aloittelu.

Eikä unohdeta, että joka treenikerran on tarkoitus olla koiralle leikkiä :)

koulutus_11-6.jpg

koulutus_11-8.jpg