AARGH!

Inhoan tätä meidän kotikone kannettava-langaton nettiyhteys viritelmää!!! Viritelmäksi kutsun sitä siksi, että harva se kerta se lähettää blogikirjoitukset/sähköpostit jonnekin bittiavaruuden syövereihin:( Ei siis ollenkaan sinne minne niiden pitäisi päätyä...

No, uusi yritys, eli päivitystä meidän koulutuksista. Viime viikolla lusmuttiin ke treeneistä, mentiin sen sijaan Huopalahteen:) Ajattelin sen vähän niinkin, ettei treeneistä olis välttämättä juuri silloin ollut meille niin hyötyä, kun tahkotiin edelleen sen seuraamisen kanssa. Tällä viikolla on vihdoin näkynyt tuloksia, jippii!! Ollaan sitkeästi jatkettu muutaman askeleen seuraamisia ja välillä olen palkannut Lurua ihan siitäkin, kun sen istuessa peruasennossa sanon seuraa ja neiti tapittaa mua silmiin. Tällä viikolla ollaan sit vihdoin päästy etenemään myös pitempiä seuraamispätkiä:) Tosin edelleen käy niin, että Luru innostuessaan rupeaa edistämään ja poikittamaan. Edetään siis hissukseen. Lurun asenne on kumminkin selkeästi iloisempi kun aikaisemmin, häntä heiluu perusasennossa:)

Seuraamisen lisäksi on harjoiteltu paikallamakuuta (tosin ilman suurempia häiriöitä), luoksetuloa suoraan eteen (Luru kiertää helposti suoraan sivulle, mutta aiotaan ottaa tässä työvoitto!) ja seuraamisen vihdoin sujuessa paremmin, myös istumaan ja seisomaan jäämistä. Uutena juttuna on alettu harjoittelemaan puisen noutokapulan kanssa. Opetan Lurua ensin vain pitämään kapulaa suussaan mun edessä istuessaan ja irrottamaan käskystä. Irrottaminen ei ole ongelma, pitäminen sen sijaan vähän on... Luru ei jostain syystä tykkää pidellä kapulaa. Tänään päästiin kumminkin vähän eteenpäin, kapula pysyi suussa pitempään kuin hetken:) Hitaasti tässäkin eteenpäin.

Huomenna voisi vaikka mennä treeneihin:)