Tapamme mukaan pyörähdimme muutaman kerran kehässä tälläkin turkilla. Mulla on tavoitteena käydä ainakin pari kertaa kehässä jokaisella turkilla ennen sen pois ajamista. Tähän asti Ziiuska on saanut EHta ja olen kyllä ollut arvioihin vähän pettynyt. Nämä kaksi kertaa korvasivatkin sitten mukavasti näyttelysaldoa ;)

Raumalla tuomarina Rony Doedijns Alankomaista ja Zian menestys NUO ERI/3 arvostelulla:

Correct bitch for type and size. Correct proportions. Typical bone & substance. Nice head profile. Typical top- & underline. Correctly made in front. Normal angulation behind. Good coat quality. Nice color. Free & easy mover.

Rauma032.jpg

Salossa tuomarina Arja Koskelo ja Zian menestys NUO ERI/1, PN1, SERT, VSP arvostelulla:

Erinomainen tyyppi. Kaunis pää. Hyvä luusto ja kulmaukset. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Oikea ylälinja ja vatsaviiva. Hieman turhan pitkä kaula. Liikkuu vaivattomasti, terveellä, rodunomaisella askeleella. Miellyttävä luonne.


Kuvasta kiitos Tuula Söderdahlille :)

Salo66-09205.jpg

Ei me olla näyttelyihmisiä, mutta olihan se hienoa (EKASERTIEKASERTIEKASERTI) ;) Totuuden nimissä narttuja oli vain kolme, mutta serti mikä serti (EKASERTIEKASERTIEKASERTI). Eikä meitä jatkossakaan kyllä näe tämän useammin kehissä (EKASERTIEKASERTIEKASERTI), mutta joo... siis käsitätte, että emäntä oli vähän häömmentynyt XD Kaisille kiitos handlauksesta molemmissa ja kaikille muille kiitos seurasta kehän reunalla :) Kiitos myös blogin kautta onnittelijoille, joille sana oli kiirinyt jo etukäteen :)