Hep heijaa, nyt on ollut niin nätit ilmat, että lomaviikko meni kokonaan avaamatta konetta :) Joten päivitykset tulevat hieman myöhässä. Postaan ne kuitenkin omina kirjoituksinaan, niin ei mene jutut niin sekaisin. Tipahtelevat blogiin tässä lähipäivinä, viime aikoina on meinaan taas sattunut ja tapahtunut vaikka mitä :)

Aptuksesta ensin. Oli ihan kiva keikka :) Meitä oli 15 ja se tuntui kyllä minusta jo aika paljolta... Uimatäti sanoikin siinä maksaessani, että tällaiset joukkouinnit ovat enimmäkseen hauskuuttamiseksi, jos haluaa kunnon uintikeikan, tulee pienellä porukalla ;) Kaikki koirat taisivat kuitenkin porskutella ihan riittävästi. Lurun sain tajuamaan uima-altaassa uimisen idean pienen totuttelun jälkeen, mutta Zia ui ainoastaan uittajan kanssa. En viitsinyt sitä sen enempää pakottaa, ettei tulisi turhia traumoja. Olen edelleen vakuuttunut, että koirakin voi hukkua! Lurulle nimittäin käy välillä niin, että se unohtaa polkea takajaloilla, jolloin sen takapää uppoaa ja etupää meinaa mennä kanssa pinnan alle... Tälläkin reissulla kävi kerran niin, onneksi neiti oli niin lähellä altaan reunaa, että sain sen karvoista vedettyä rampille ;) Seuraavan kerran menemme kuitenkin pienellä porukalla.

Samaan postaukseen lisään vielä, että pidettiin uintia seuraavana päivänä toiset AVO-tukiryhmätreenit. Ihan kivasti meni, tosin Lurulla on edelleen tekemistä luoksetulosta seisomaan jäämisen kanssa, huoh. Ja paljon! Maahanmenot näytti vähän hitailta, täytyy koittaa saada niihin jollain keinolla vauhtia. Nouto oli ok, tehtiin pitkästä aikaa koko liike. Kaukoissa ei muistaakseni ollut ongelmaa, nousi ihan hyvin istumaan pitkältäkin matkalta. Paikallaolo ohjaajat piilossa ei tuottanut ongelmia.

Kiitos taas treeniseuralle :)